Gaggenau

Gaggenau

Ons verhaal begint in 1683, aan de rand van het Zwarte Woud. Na ruim drie eeuwen hebben we iets gecreëerd dat het merk overstijgt: het is een cultuur.

Gaggenau staat voor geraffineerde technologie en een solide ontwerp. Onze producten bieden het oog een strakke, minimalistische vormgeving en bieden de (thuis)kok geweldige controle en functionaliteit. Open een ovendeur, draai aan een knop, druk op een toets, ervaar het verschil. Elke deur sluit steeds weer stevig, elke knop schakelt soepel en voelbaar stapsgewijs, en elke accessoire past perfect op zijn plaats. Alles doet wat het moet doen en wat u wilt dat het doet.

Met elke serie heeft u de keuze uit een schat aan aantrekkelijke en intuïtieve mogelijkheden. Een combi-stoomoven en een klassieke bakoven, boven elkaar geplaatst, bieden een zee van ruimte en een geweldige flexibiliteit. Voeg hier nog onze vacumeerlade aan toe en voordat u het weet is ook sous vide koken een vast onderdeel van uw kookrepertoire.  En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze kookplaten, koelingen en wijn-klimaatkasten.

Tijdens de EXCELLENT Woonbeurs kijkt onze Gaggenau merkadviseur graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw ruimte. Op basis van uw (kook)wensen, situatie en specifieke behoeften ontvangt u een gedegen advies op maat.

Taurusavenue 36 (park 20)
2132 LS HOOFDDORP
www.gaggenau.com

EXCELLENT | magazine