Luxe designwoning | By Anja Kroon

Luxe designwoning | By Anja Kroon

Neemt u tijdens de EXCELLENT woonbeurs 2019 een kijkje in de indrukwekkende designwoning van By Anja Kroon? 

Deze designwoning, wordt dankzij de belanghebbende partijen, voorzien van al het denkbare luxe op een oppervlakte van maar liefst 160 m2!

By Anja Kroon Exclusive Interior Design

Het stylen van uw woning, daarmee creëert u de juiste meerwaarde. Anja Kroon zorgt voor een exclusieve finishing touch in iedere woning! De creatie van een prachtig interieur wat aansluit bij uw woondromen, of deze zelfs overtreft.

Live Cooking by Marcelino

Sterrenkok Marcelino staat zelf in de keuken tijdens de EXCELLENT woonbeurs 2019 bij de Designwoning van By Anja Kroon. Deze ster is bekend van het programma: Cooking with the Stars op RTL4.

In deze afleveringen wordt er samen met een bekende Nederlander gekookt in het restaurant van een bekende sterren-chefkok. Hierbij krijgen de kijkers tips hoe ze zelf als echte sterrenkok in de keuken kunnen staan.

Cue Design BVBA

Cue design BVBA is een creatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het toepassen van licht en video technieken met een knipoog naar de expo, retail en hospitality. Altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen, innovatie, kwaliteit en neemt nooit genoegen met de standaard.

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld brengt de natuur naar binnen. Dat doen ze niet alleen omdat het sfeer brengt, maar ook omdat planten de akoestiek verbeteren, de lucht zuiveren én een positieve invloed hebben op het onderbewustzijn. Met een hart voor groen denken ze graag met u mee, of het nu gaat om interieurbeplanting of decoraties.

Reinders! | Rebel Art Label

Een wereldwijde speler in bijzondere wanddecoratie, Reinders!. Met uitzonderlijke liefde en enthousiasme voor hoogwaardige, luxe kunstwerken. Het veelzijdige portfolio bestaat uit een mix van veelbelovende, nieuwkomers en artiesten.

Stefan Brouwer Interieurbouw

Stefan Brouwer Interieurbouw verzekerd van een uniek interieur, volledig naar uw wens en smaak. Het ontwerpen, maar vooral het realiseren van unieke keukens en interieurs. Met een persoonlijke benadering, goede service, gebruik van hoogwaardige materialen en geperfectioneerde uitvoering.

Domotica Technologies

Luxe, uitgebreide domoticasystemen zijn voorzien van de toekomstige technieken. Met goed werkende van Domotica Technologies systemen worden de verwachtingen van de gebruiker overtroffen. Voor iedere wens een passend systeem!

Bewonder deze professionals op de EXCELLENT woonbeurs 2019 in Ahoy te Rotterdam!

BESTEL UW TICKETS

LUXE DESIGNWONING
EXCELLENT WOONBEURS 2019