BB architecten & Kamsteeg Tuinen

BB architecten & Kamsteeg Tuinen


Neemt u tijdens de EXCELLENT woonbeurs 2019 een kijkje in de indrukwekkende designwoning van BB architecten? Vergeet daarbij de aangesloten tuin van Kamsteeg Tuinen niet! 

Deze designwoning wordt, dankzij de belanghebbende partijen, voorzien van al het denkbare luxe. De aangesloten tuin is voorzien van allerlei praktische, schitterende voorzieningen.

BB architecten | Designwoning

Een architect vertaalt wensen, creëert met de klant en bewaakt het bouwproces. Zo zien wij ons vak. En daarom heeft BB architecten alle relevante disciplines verenigd in één bureau. Daar wordt het beste gewoond, gewerkt en gecreëerd.

De Opera Domotica

De Opera Domotica zorgt voor kwaliteit, comfort, bedieningsgemak, veiligheid en zekerheid. Daar draait het om. Een domotica-specialist die dit begrijpt, die u goed adviseert, volledig ontzorgt en precies handelt conform uw wensen.

FerroLight DESIGN

Alle armaturen, alle verlichtingsinnovaties zien het licht in het eigen atelier.
Ferdinand van FerroLight DESIGN ontwerpt vanuit de bron wat betekent dat hij zich in al zijn designs laat leiden door licht dat zo dicht mogelijk de warmte van zonlicht nadert om er vervolgens een zo minimalistisch mogelijk armatuur omheen te maken.

Kitchen Concepts

Kitchen Concepts design by Marco Verheijen, creëert en produceert bijzondere keukens. Kitchen Concepts staat voor uniek costum-made keukendesign.

MoreFloors

MoreFloors geeft u een compleet advies voor uw nieuwe of bestaande vloer. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een vloer die aan al uw verwachtingen voldoet. Ook krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud en reiniging van de desbetreffende vloeren.

Master & Matras

Uw lichaam en/of wensen veranderen in de loop der jaren. Het Master Matras is gemakkelijk open te ritsen waardoor de indeling van de modules eenvoudig is aan te passen. Verandert uw lichaam in de toekomst, dan verandert het Master Matras met u mee.

TIZ Design

TIZ Design staat voor origineel design, waarbij duurzaamheid en kwaliteit vooraan staan. Een aanbod aan producten die handgemaakt zijn in eigen atelier. Exclusieve en originele toevoegingen voor uw badkamer.

Très Art

Kunstgalerie Très Art, gevestigd in het centrum van Breda, is een kunstgalerie met vele kunstenaars. Eigenaar, Arian van der Hoeven is al ruim 15 jaar werkzaam in de kunst, met een grote diversiteit diverse kunstobjecten.

Van der Vegt

De vakmensen die bij Van der Vegt werkzaam zijn, hebben ieder hun eigen specialisme. Zij zijn inzetbaar voor staalbouw, non ferro (complexe) trappen, smeedwerk en restauratie van metaalwerk. Met name restauratie is een onderdeel binnen onze disciplines waar zij goed in zijn.

Marianne Styling Business

Met ruim 20 jaar ervaring en een sterk inlevingsvermogen op het gebied van styling helpt Marianne Styling Business u aan stijl die bij u past. Met passie, een sterk visueel vermogen worden ruimtes ingedeeld en op verrassende wijze gecombineerd met kleuren en materialen.

Boley

De realisatie van haarden op maat in elk gewenste vorm en materiaal. Steeds luisterend naar uw wensen. Boley benaderd de openhaard als een interieur object en ziet haarden, kachels als vertrekpunt van waaruit een inrichting ontstaat.

Puur Woondesign

Een goed interieur-plan vormt de leidraad voor het maken van uw keuzes en zorgt voor overzicht. Met behulp van de jarenlange ervaring en expertise vertaalt Puur Woondesign deze wensen in een uitgewerkt plan bestaande uit een interieur-tekening zowel op schaal als in perspectief (3D).

  

Kamsteeg Tuinen | Designtuin

Een grote of kleine tuin, zwemvijver of tuinontwerp: Kamsteeg Tuinen pakt ieder project met zorg en vakmanschap aan. Al ruim negentien jaar zijn zij de tuinspecialist voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. 

Suncatcher

SUNCATCHER | Sun Shade Structures ontwerpt en maakt zonnezeilen voor diverse outdoor toepassingen. Strak vormgegeven oplossingen voor schaduw plekken in uw tuin, op terras of balkon, wind en regen vast of met een luchtdoorlatende UV-filter.

Big Pillows

Het uitgangspunt van Big Pillows is de saamhorigheid van de terrasbezoeker. Vrolijke mensen willen er graag even tussenuit om elkaar te treffen of juist andere mensen te ontmoeten. De moderne inrichtingsconcepten zorgen voor een grootschalig assortiment.

Compass Pools

Compass Pools Nederland is een begrip in de realisatie van zwembaden. Van ontwerp en aanleg tot en met onderhoud. Uw complete tuin wordt meegenomen in het ontwerp en zorgt voor een harmonieus geheel.

Hout & Living

Ervaar de luxe en comfort van de totale aankleding van een bijgebouw wat Hout en Living vertaald in outdoor living, een stijlvolle buitenkeuken, een terraskachel die sfeer en warmte uitstraalt en een tafel waaraan u urenlang kunt natafelen. 

Schellevis Beton

Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. Oplossingen die een verrassende bijdrage kunnen leveren.

Vos Capelle

De betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen. De levering van allerlei materialen voor een gezonde groei van fruit, bomen, planten en gras. Vos Capelle biedt een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve producten.

Brouwer Bien

Mooimakers in groen! Verrast u graag met creatieve mogelijkheden kunstgroen. De ontwerpers van Brouwer Bien hebben een buitengewone materiaalkennis en scherp oog voor detail, van elke kunstboom een ware eyecatcher te maken.

Bewonder deze professionals op de EXCELLENT woonbeurs 2019 in Ahoy te Rotterdam!

BESTEL UW TICKETS

LUXE DESIGNWONING EN TUIN | EXCELLENT WOONBEURS 2019