Luxe designwoning | Versteegh-Design

Luxe designwoning | Versteegh-Design


Neemt u tijdens de EXCELLENT woonbeurs 2019 een kijkje in de indrukwekkende designwoning van Versteegh-Design?

Deze designwoning, wordt dankzij de belanghebbende partijen, voorzien van al het denkbare luxe op een oppervlakte van maar liefst 400 m2!

Versteegh-Design

In het ontwerpproces van Versteegh-Design staat één ding centraal: Beleving. Van het begin tot eind spannen wij ons in om uw wensen, ideeën en leefgewoonten te vertalen in een unieke inrichting. Versteegh-Design kan een ontwerp en realisatie van A tot Z voor u verzorgen.

Waterstijl

Als specialist in luxe zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines maakt Waterstijl het ultieme genieten voor steeds meer mensen bereikbaar. Waterstijl voert een compleet en hoogwaardig wellness assortiment, van eenvoudige tot de meest exclusieve maatwerkoplossingen.

Van Leent Bouwbedrijf

Voor de realisering van uw droomhuis, nieuw of middels een ingrijpende verbouwing van uw bestaande woning, heeft Van Leent Bouwbedrijf een goed op elkaar ingespeeld team van specialisten beschikbaar. Vakkundige mensen, die precies weten waar ze over praten, die uw ideeën weten te vertalen in een leefomgeving die bij u past.

TECHNOGYM BENELUX

Met award bekroonde design fitnessapparatuur, geavanceerde digitale technologie, gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en interieurdesign op maat zorgt TECHNOGYM BENELUX voor een unieke wellness-beleving thuis.

Maretti Lighting

Bij Maretti Lighting staan de wensen van onze klanten voorop. We doen telkens ons best om hun verwachtingen te overtreffen. Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen, daarom bieden wij een enorm breed en diep pakket van producten en diensten aan.

Alphenberg Leather

Bij Alphenberg Leather draait alles om de passie voor leer. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we kunnen innoveren en – samen met onze klanten – steeds met nieuwe toepassingen blijven komen om vloeren, wanden en veel andere ondergronden te bekleden.

B&G Audio | Video | Domotica

B&G Audio | Video | Domotica een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. De kracht van B&G ligt in het optimaal voorzien van uw wensen op het gebied van Domotica. Dit kan variëren van heel simpel tot heel ingewikkeld, voor elke wens is een passend antwoord.

Daniëls openhaarden

Door jarenlange ervaring kan Daniëls Openhaarden niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen ze aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur. Ze hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden.

LBMC

Een renovatie of een nieuw huis bouwen blijft een hele onderneming. LBMC begeleidt haar opdrachtgevers bij het gehele project en laat op die wijze veel woondromen in vervulling gaan. Het steeds streven naar perfectie met hoog gekwalificeerde vakmensen en het afleveren van sterk gepersonaliseerde projecten heeft voor LBMC dan ook topprioriteit!

Easigrass

Kunstgras laten leggen door Easigrass betekent dat u een gazon krijgt van hoogwaardige kwaliteit, waarvan u jarenlang geniet en dat altijd groen blijft. Ons kunstgras is voor het oog nauwelijks van echt te onderscheiden door de verwerking van ‘dood gras’. De zachte sprieten lopen en liggen minstens zo comfortabel als natuurgras.

Ambiance Zonwering Tetteroo

Bij Ambiance Zonwering Tetteroo vindt u een compleet assortiment zonwering. Van zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, markiezen tot garagedeuren en binnenzonwering zoals horren en raamdecoratie, waaronder topmerken zoals Luxaflex, Verosol en Velux.

AnCor Design

AnCor Design is een nieuw en verfrissend bedrijf dat zich richt op het adviseren van mensen die op zoek zijn naar hun eigen droomkeuken. Het geven van goed en eerlijk advies zorgen voor het perfecte ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

Bewonder deze professionals op de EXCELLENT woonbeurs 2019 in Ahoy te Rotterdam!

BESTEL UW TICKETS

LUXE DESIGNWONING | EXCELLENT WOONBEURS 2019