Volop inspiratie en beleving bij Maretti Lighting!

Volop inspiratie en beleving bij Maretti Lighting!

Voor iedereen die met interieurstyling bezig is, biedt ons hoofdkantoor een bron van inspiratie. Een bezoek aan Maretti Lighting is dan ook een meer dan inspirerende beleving!

Bij binnenkomst heten wij u welkom in een fonkelnieuwe receptie-lounge onder een enorme variant van de Glass Jewel. Ontworpen door ons eigen designteam en inmiddels in vele projecten terug te vinden. Via de altijd spectaculaire led-trap kunt u naar boven om de showrooms te bewonderen, stuk voor stuk opnieuw gestyled en voorzien van de laatste ontwerpen, zowel van bekende designers als uit ons eigen atelier.

Ludieke lichtoplossingen voor elk interieur
Voor klanten uit elke branche bieden wij de mogelijkheid te ervaren welke verlichting waar ingezet kan worden en wat het effect ervan is in de verschillende settings.  Speciaal voor woningbezitters zijn onze zes boardrooms elk afzonderlijk ingericht  door een Nederlandse topdesigner en hebben de uitstraling van een luxe huiskamer. Wij werken met deze designers samen en vervaardigen de verlichtingsarmaturen die zij ontwerpen. Daarbij realiseren we wereldwijd gezamenlijk de mooiste projecten, van woningen en villa’s tot winkelketens en hotels.

Onlangs hebben wij in ons pand ook een complete hotelkamer en een Light Experience room ingericht vol bruikbare ideeën en ludieke lichtoplossingen voor de hotel- en retailbranche; aan alles is gedacht!

In de gloednieuwe InteriorMX room wordt duidelijk hoe onze samenwerking met de interieurspecialisten van InteriorMX resulteert in een interieur waarin alles klopt, tot in detail.

 

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting.
U bent van harte welkom, wanneer u een afspraak maakt, zetten wij de koffie voor u klaar!

Benieuwd naar meer van Maretti Lighting? Bekijk hun onderstaande professionals pagina met alle inspirerende projecten.

Maretti Lighting, designverlichting voor binnen en buiten

Bolderweg 7, 1332 AX Almere
The Netherlands
Openingstijden
Maandag-Vrijdag, 8.30-17.00

EXCELLENT | MAGAZINE