Openingstijden & Route

Openingstijden & Route

Ingang Ahoy Centrale hal. De beursvloer is gelegen in hal 3, 5 en 6.

Openingstijden:

Donderdag 28 november 19.30-00.00 uur- Openingsavond
Vrijdag 29 november 11.00-20.00 uur
Zaterdag 30 november 11.00-19.00 uur
Zondag 1 december 11.00-18.00 uur

Rotterdam Ahoy is centraal gelegen en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: de route is heel goed aangegeven. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport.

PARKEREN BIJ AHOY
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

Voordat u parkeert betaalt u dit bedrag door middel van creditcard, pinpas of contant geld. U kunt vervolgens op elk tijdstip van de dag uw auto weer uitrijden. Om te voorkomen dat de parkeerplaats vol is kunt u zich verzekeren van een plaats door vooraf een parkeerticket te kopen voor € 17,50. Dit kan via de website van Ahoy. U kunt ook parkeren in de overdekte parkeergarage Zuidplein Rotterdam. Deze parkeergarage is 5 minuten lopen naar Rotterdam Ahoy. De doorrijhoogte is 1.90 meter en er zijn 1.400 parkeerplaatsen beschikbaar.
Zie voor meer informatie:
www.ahoy.nl/over-ahoy/routebeschrijving/parkeren

Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig heeft in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een los kaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro.

EXCELLENT | magazine