Openingsavond 2018 met Romy Monteiro

Openingsavond 2018 met Romy Monteiro

Niemand minder dan Romy Monteiro betrad donderdag 25 oktober het podium tijdens de exclusieve openingsavond van de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Met haar prachtige stem en mooie uitstraling is de 25-jarige Romy Monteiro de perfecte artiest om de VIP-avond van de vijfde editie van het genietevenement nog specialer. Exclusieve wooninspiratie, luxe lifestyle, heerlijk eten en drinken én een spetterend optreden van deze topzangeres: een EXCELLENTE combinatie.

  

Nederland maakte in 2014 kennis met Romy Monteiro door haar deelname aan de talentenjacht The Voice of Holland en werd echt bekend door de hoofdrol te vertolken in de musical The Bodyguard. Een rol waarvoor ze de Musical Award voor Aanstormend Talent won. In 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney, met verschillende hits van Whitney Houston. Dit album kwam op nummer 1 terecht in de Album Top 100. Op donderdag 25 oktober zingt de talentvolle zangeres ongetwijfeld enkele nummers van deze cd en kunnen de bezoekers van de VIP-avond van de EXCELLENT woonbeurs genieten van haar prachtige stem.

Eind oktober vond in Rotterdam Ahoy voor de vijfde keer het exclusieve geniet evenement EXCELLENT woonbeurs Rotterdam plaats. Een high end woonbeurs, waar ruimte is voor befaamde (jnterieur)architecten, designers en toppartijen uit de luxe woonbranche. Daarnaast vonden de gelukkige bezoekers onder meer ook tal van hoogwaardige lifestyle, oogstrelende kunst, jaloersmakende auto en fonkelende juwelen op de beursvloer. In combinatie met het heerlijke eten en het verrassende entertainment maakte dit de EXCELLENT woonbeurs Rotterdam het ideale evenement voor een inspirerende en niet te vergeten dagje of avondje uit.

 

EXCELLENT | woonbeurs