Spetterende Jubileumeditie

Spetterende Jubileumeditie

Afgelopen weekend was de geslaagde jubileumeditie van de EXCELLENT Woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Een 4 dagen lang spektakel waar bezoekers zich onderdompelden in luxe wonen en leven.

De inspiratiehuizen van onze architecten en designers stonden letterlijk als een huis. Bezoekers keken hun ogen uit bij de combinaties van marmer, leer en staal. Elk huis had een eigen sfeer en uitstraling, die verwees naar de architect of designer. De marmeren achterwand bij Bob Manders zorgden voor een duizelingwekkend mooi geheel met de gehele inrichting.

Niet alles was in strakke, rechte vormgeving gegoten. Marco van Veldhuizen verraste onze gasten met ronde bogen en vormen. Glipte je naar binnen aan de zijkant dan kreeg je een kijkje in de prachtige woonkamer of de moderne keuken. Maar nam je de tijd om vanaf de voorkant de stand door te kijken dan werd je verwonderd door het geheel dat alle losse onderdelen samen vormden.

Naast alles op het gebied van inrichting, architectuur, design enz. was er uiteraard ook entertainment aanwezig. Donderdagavond knalde Romy Monteiro op het podium om de beurs goed te openen. Met haar heerlijke mix van klassiekers en soulnummers werd het een swingend optreden.

Onze bezoekers hebben tijdens de beurs ook heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje bij het restaurant op de beurs. Mede mogelijk gemaakt door MOOII Catering en Baremans Wynkopery. Waar zij compleet in de watten werden gelegd met een heerlijk glas wijn en bijpassende luxe hapjes of 3 gangen diner.

Gezien het succes van de afgelopen woonbeurs zullen wij uiteraard volgend jaar weer een nieuwe editie organiseren! Wilt u hier volgend jaar bij zijn als bezoeker? Houdt dan onze website in de gaten of neem een abonnement op het EXCELLENT Magazine (incl. tickets voor de beurs). Graag dit jaar deelnemen als exposant op de beurs? Neem dan contact op met de organisatie.

EXCELLENT wonen & leven