Bewoonbaar houten gastenverblijf

Prachtig maatwerk in hout

Het mag rustig gezien worden als een nieuwe trend: een mooie tuinkamer aan het huis toevoegen, volledig op maat gemaakt en in de beste kwaliteit hout gebouwd. Dat is het specialisme van Bronkhorst Buitenleven, waar met liefde voor het vak gewerkt wordt aan het verhogen van wooncomfort.

Bronkhorst Buitenleven ontwerpt, produceert en monteert veranda’s, tuinkamers -ook volledig afsluitbaar-, pool houses en zelfs compleet bewoonbare gastenverblijven.

Het concept dat Bronkhorst Buitenleven hanteert is helder. Klanten kiezen eerst voor een basis uitvoering, om daarna samen met een van de adviseurs van het bedrijf te bepalen hoe het uiteindelijke verblijf eruit komt te zien. Is er een vergunningsaanvraag nodig? Geen probleem, daar helpt Bronkhorst Buitenleven bij.

Het hele jaar door genieten

Stelt u zich eens voor dat u 365 dagen per jaar gebruik kunt maken van een tuinkamer als verlengstuk van de woonruimte binnen. Of wat dacht u van na het zwemmen even heerlijk genieten van een drankje in een schitterend pool house van hout?

Een bezoekje aan de buitensauna is ook mogelijk Bronkhorst Buitenleven ziet een echte trend in het toevoegen van wellness elementen aan de eigen tuin. Of u nu een oude of een nieuwe woning heeft, bij Bronkhorst Buitenleven slaagt u gegarandeerd voor een bijpassend buitenverblijf op maat!

Ook de aankleding kan worden verzorgd

Bij Bronkhorst Buitenleven weet men welke accessoires het beste samengaan met de creaties die in hout worden gemaakt.

Ook dat perfecte passende buitenlampje hoort bij het advies en kan gewoon geleverd worden. Uiteraard sluiten de monteurs de lamp ook aan, zodat er meteen gebruik van gemaakt kan worden.

Modern landelijk is de stijl van dit moment

Wanneer we kijken naar de bouwstijl die op dit moment het meest gekozen wordt, dan is dat de modern landelijke stijl. Bronkhorst Buitenleven ontwerpt alles in eigen beheer en staat garant voor een perfecte uitvoering bij u op locatie.

De redenen om te kiezen voor een houten veranda, tuinkamer of gastenverblijf zijn legio. Relaxen, logees ontvangen of zelfs thuis werken in een mooi als kantoor ingerichte tuinkamer? Het kan allemaal.

Met dank aan | Bronkhorst Buitenleven