Home » Ethnicraft Round Tray Table

Ethnicraft Round Tray Table

Door admin

Modern design

De Ethnicraft Round Tray Table Set is een ontwerp van Dawn Sweitzer. De ontwerpen van dit merk kenmerken zich door een tijdloos en luxueus design en dat ziet u goed terug in deze ronde tafels.

De tafels zijn gemaakt van staal met een zwarte kleur en ruwe afwerking, waardoor ze een industriële uitstraling hebben. Maar door de tijdloze vormgeving staat de Round Tray Table Set in ieder interieur goed!

Het onderstel van de grootste tafel heeft een uitsparing, waardoor het mogelijk is om de kleine tafel onder de grote tafel te schuiven. Dit versterkt de diepte en dynamiek in uw interieur.

Eindeloze mogelijkheden

U heeft de keuze uit zowel een hoge als een lage set. Daarnaast is er een XL-variant beschikbaar. Elk set bestaat uit een kleine en een grote tafel.

In de lage set zijn de tafels respectievelijk 31 centimeter en 38 centimeter hoog. De tafels in de hoge set zijn 57 centimeter en 66 centimeter hoog. De diameter van de kleine tafels is 49 centimeter, de grote tafels hebben een diameter van 62 centimeter. Dit geldt voor zowel de lage als de hoge set.

De XL-set bestaat uit een grote tafel met een diameter van 93 centimeter en een hoogte van 38 centimeter. Tevens is er een kleinere variant met een diameter van 62 centimeter en een hoogte van 31 centimeter.

tafel, MisterDesign, bijzettafel
tafel, MisterDesign, bijzettafel

Combinatie met uniek karakter

De Ethnicraft dienbladen zijn los verkrijgbaar. Met deze dienbladen heeft u de mogelijkheid om de tafels een uniek karakter te geven.

U kunt kiezen uit meerdere dienbladen, gemaakt van natuurlijke materialen. Doordat er verschillende dienbladen beschikbaar zijn is het gemakkelijk combinaties te maken voor een stijl die perfect bij u past.

De hoge rand van de tafels zorgt ervoor dat de bladen goed blijven liggen. Ook zonder dienblad komt de tafel goed tot zijn recht. Het tafelblad is namelijk voorzien van een prachtig donkere houten fineerlaag.

Kenmerken

– Metaal

– Dawn Sweitzer

– 2 jaar garantie

Prijs vanaf € 239.

Bekijk wat MisterDesign voor u kan betekenen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief