Home » Binnenbad vol textuur met sterrenhemel

Binnenbad vol textuur met sterrenhemel

Waterstijl

Door marketing

Bij dit binnenzwembad met wellness kunt u het beste even de tijd nemen om de schoonheid op u in te laten werken. Het bijzondere tegelwerk met verschillende texturen trekt meteen de aandacht, waarbij de achterwand volledig doorloopt in het zwembad. De subtiele patronen in de zwembadrand zorgen voor een extra touch. Zelfs het plafond is er één uit duizenden met een heuse sterrenhemel. Zo waant u zich in een sprookje van duizend-en-één-nacht.

Ontspannen én sportief

Hoe ontspannen de ruimte ook aanvoelt, ook de nodige sportactiviteiten zijn hier mogelijk! Door de krachtige zwemmachine, kan er eindeloos baantjes worden getrokken binnen de minimale afmetingen van het bad. Daarmee worden nog eens calorieën mee verbrand. Daarbij is het bad ook nog eens chloorvrij.

Energiezuinig genieten

Om optimaal tot rust te komen is een prettig klimaat belangrijk. De luchtbehandeling zorgt voor veel zuurstof in de lucht en het systeem is ook nog eens energiezuinig.

Wellness op stand

Dit mooie project biedt nog veel meer dan het bijzondere binnenbad. Een maatwerk sauna en hamam stoomcabine maken de wellness compleet. Een prachtig voorbeeld van een volledig wellness project, waarbij aan élk detail is gedacht.

Ontdek de vele vaardigheden van Waterstijl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief