Home » Binnenstadstuin bij een jaren 30 woning

Binnenstadstuin bij een jaren 30 woning

Door admin

Rijke materialen

De vakspecialisten hebben hoogwaardige materialen toegepast, waaronder echte oude gebakken waalfomaat klinkers en hardsteen tegels, palen en balken van fijnbezaagd eiken. Er is maatwerk toegepast, waaronder een harmonica schaduwdoek en tevens zijn er handgemaakte potten van Atelier Vierkant toegepast.

Er is een verlichtingsplan toegepast, wat bestaat uit stijlvolle armaturen van onder andere Delta Light en Modular Om de tuin in “topvorm’ te houden is een beregening systeem geplaatst.

Vakspecialist

Leer Delta Light kennen … 

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen.

Delta Light heeft zowel de ervaring als de kennis, welke aansluiten op de functionele en esthetische behoeften van uw projecten.

Vakspecialist

Leer Elmer van Veen Tuinen kennen …

Elmer van Veen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren. Tevens valt het onderhouden van tuinen, dakterrassen, balkons en interieur beplanting tot zijn specialiteiten.

Het invullen van een ruimte begint bij een goed ontwerp waarin uw wensen centraal staan. Een tuin, dakterras of balkon dat past bij uw huis en de omgeving. Elmer van Veen Tuinen onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze met duidelijke afspraken, goede planning en uitstekende nazorg. Met duurzame materialen en een vakkundige aanleg wordt de basis gelegd waarin rust en ruimte centraal staan. Uw tuin, dakterras of balkon worden een plek waar u nog jaren van geniet.

Vakspecialist

Leer Atelier Vierkant kennen … 

De potten en sculpturen van Atelier Vierkant worden regelmatig in prachtige interieurs geplaatst. Plaatsen bijvoorbeeld een grote solitaire plant of enkele siertakken in een pot en er zullen prachtige sculpturen worden gecreëerd. Daarnaast kunnen de potten uit een zelfde serie doorlopen vanuit uw woning naar uw buitenplaats, waardoor u dezelfde stijl meeneemt naar binnen.

Met dank aan de belanghebbende partijen: 

Delta Light | Atelier Vierkant | Elmer van Veen Tuinen 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief