Home » Bistrotel ’t Amsterdammertje

Bistrotel ’t Amsterdammertje

HIP Studio x Studio Wim Hoopman

Door Stagiair

Toegankelijk, onbevangen, gastvrij en vrolijk 

 Op een prachtige plek aan de Vecht in Nieuwersluis ontvangt Bistrotel ’t Amsterdammertje zijn gasten in heerlijke sferen. Het historische pand onderging een grondige renovatie en werd voorzien van een sfeervolle lobby, een zeer uitnodigend restaurant, een prachtig terras en elf comfortabele hotelkamers. Het prachtige sfeerbeeld is ontworpen door HIP Studio x Studio Wim Hoopman en straalt klasse, vrolijkheid en toegankelijkheid uit.  

In Bistrotelt Amsterdammertje komt alles samen: van dag en nacht tot jong en oud. Een plek, waar geen einde hoeft te komen aan een genietmoment. En waar de drempel laag is, maar het niveau hoog. Begin de dag met een huisgemaakt stuk appeltaart op het zonovergoten terras aan de Vecht of sluit de avond af met een espresso of een martini aan de bar. Bestel alleen een dessert of zet de tafel vol heerlijke gerechtjes to share. Met of zonder kinderen. Met stropdas of fietshelm. Met overnachting of zonder. Vier het leven op jouw manier. Chefkok André Gerrits en zijn team serveren klassiekers zoals je ze nog nooit hebt geproefd. 

Heerlijk sfeerbeeld  

Het prachtige interieur draagt bij aan de heerlijke onbevangenheid die het etablissement kenmerkt. Eigenaresse Maxine Hoopman en haar team werkten bij dit project nauw samen met Studio Wim Hoopman en dat leidde tot prachtige ruimtes die aanspreken en uitnodigen. Natuurlijke materialen zoals staal, hout en brons smelten op prachtige wijze samen met het kleurrijke behang, de sfeerverhogende verlichting en de bijzondere kunstwerken van Eiver Art Amsterdam. De hoogteverschillen en het zeer diverse meubilair zorgen voor een prettige geborgenheid.  

Historie en warmte  

De luxe en comfortabele hotelkamers sluiten aan bij het fijne sfeerbeeld op de begane grond, waarbij de houten balken tegen het plafond – ook te zien in het restaurant – verwijzen naar de historie van het pand en tevens warmte toevoegen aan de ruimtes. Het binnenvallende licht en de kunstwerken verrijken de kamers nog eens extra.

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Studio Wim Hoopman | HIP Studio | Eiver Art Amsterdam
Bistrotel ’t Amsterdammertje

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief