Home » Bliss & INK badkamermeubelen

Bliss & INK badkamermeubelen

Sanibell BV

Door Veerle van Heertum

Met Bliss & INK badkamermeubelen heeft u meer keuze!

Lang leve de badkamer!

De Bliss® badkamermeubelen en wastafels inspireren u tot het creëren van steeds mooiere badkamers, geheel naar eigen wens. U kunt de badkameropstelling completeren met onderkasten, stalen frames, spiegels of spiegelkasten, verlichting en hoge kasten. Ga de uitdaging aan en creëer uw persoonlijke Bliss badkamermeubel helemaal op maat!

Laat u inspireren!

De INK® collectie bestaat uit heel veel modellen, vormen en prijsklassen en is het visuele en tastbare bewijs van goed doordachte ideeën en innovatieve technieken. Met meer dan 20.000 unieke combinaties is er altijd een badkamermeubel en wastafel dat past in uw budget en smaak. En geen zorgen, alle producten zijn uit voorraad leverbaar!

Meer inspiratie en meer keuze.

Sanibell is de trotse Nederlandse producent en leverancier van Bliss en INK badkamermeubelen. Deze badkamermeubelen worden zorgvuldig geproduceerd vanuit strenge Nederlandse normen en kwaliteitseisen. Met een enorme passie voor vormgeving ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert Sanibell badkamermeubelen, maar ook de wastafels en fonteinen. Dutch design op zijn mooist.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze unieke producten. Via de webshop kunt u kleurstalen en onderhoudsproducten bestellen.

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom? Uiteraard hebben we onze uitgebreide collecties gepresenteerd onder één dak en vanzelfsprekend stellen we uw bezoek op prijs. U kunt een afspraak maken via onze website, waar u een datum en tijdsblok kunt selecteren. Dan maken we ruim de tijd en aandacht voor u vrij. Onze showroom in Oud-Beijerland (vlakbij Rotterdam) is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Alle verkooptransacties verlopen echter altijd via de dealer van uw keuze. Graag gauw tot ziens.

Sanibell BV

Ferrarilaan 8, 3261 NC Oud-Beijerland

+31 186 657 347 | www.sanibell.nl | info@sanibell.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief