De nieuwste Range Rover stond exclusief op onze beurs

Tijdens de EXCELLENT woonbeurs draait het om beleving, design, interieur, exterieur, woningaanbod, unieke kunst en ga zo maar door. Daarnaast zijn er ook unieke mode merken, de lekkerste champagne en ook fantastische auto’s, waaronder de NIEUWSTE RANGE ROVER!

EXCELLENT Woonbeurs was de eerste beurs waar je dit exclusieve model kon bewonderen en… wat waren de auto’s gaaf! De nieuwste Range Rover is een meesterwerk qua design. Voor deze exclusieve auto zijn de beste materialen gebruikt om een rustpunt te creëren waarin iedereen kan genieten van een verbazingwekkende reisbeleving. Het karakter van het design is ‘less-is-more’. De auto heeft geen overbodige details wat resulteert in een moderne vormgeving. Je kunt het interieur van de auto helemaal afstemmen op jou persoonlijke stijl. Je kunt wel zeggen dat dit de meeste betoverende Range Rover ooit is!

Wij vonden het geweldig dat wij de eerste waren die dit pracht exemplaar mochten bewonderen. Sterker nog.. ze waren zelfs te koop op de EXCELLENT woonbeurs. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel rij plezier en zijn zeer benieuwd welk model er volgend jaar zal komen …

 

 

 

 

Hans Kuijten huis EXCELLENT woonbeurs