Trendy modeshow op de EXCELLENT WOONBEURS 2022

Fashion stage producer Jerry Luxenburg is een terugkerend fenomeen op de EXCELLENT woonbeurs. Luxenburg is een ster in conceptueel denken en pakt dit jaar groter uit dan ooit. ‘De modeshow die we brengen, loopt in lijn met de aankleding van een romantische setting. Daar spelen we op in door de modellen als verliefde stelletjes over de paden te laten paraderen. Uiteraard past de kleding die zij tonen volledig in deze entourage”, aldus Luxenburg. 

Met elementen die op de woonbeurs aanwezig zijn, zal Jerry Luxenburg een aantal mooie creatieve modewhows in het programma verwerken. Luxenburg is onlangs voorgedragen om als fashion stage producer voor het productieteam van Chanel in 2023 in Parijs en Milaan met meerdere bekende labels aan de slag te gaan. Met name dankzij zijn jarenlange ervaring in Oost-Europa heeft hij drie innovatieve awards in de wacht kunnen slepen in Moskou, Florence en Kiev. Op de EXCELLENT Woonbeurs brengt Luxenburg shows met daarin een aantal mooie Italiaanse en Nederlands merken.

Uiteraard droegen de heerlijke gerechten en drankjes en het sfeerverhogende entertainment bij aan het ongekende resultaat van de vier dagen van de EXCELLENT Woonbeurs. Een succesvol evenement vol inspirerende en interessante gesprekken tussen exposanten en gasten en de perfecte setting voor levensgenieters, vakmensen, hardwerkende ondernemers en creatievelingen. 

Modeshow EXCELLENT woonbeurs
Modeshow EXCELLENT woonbeurs
Vrouwen kijken naar de modeshow

We hebben ontzettend genoten van de EXCELLENT Woonbeurs en willen iedereen bedanken die aanwezig was. We zullen alvast verklappen dat het volgend jaar nog EXCELLENTER zal zijn! Graag tot volgend jaar!