Terugblik op de EXCELLENT woonbeurs 2022

Wat hadden we het gemist! Het heerlijke geroezemus in de vele gangen op de beursvloer, de verwonderde blikken van de bezoekers bij het zien van de prachtige stands en beurswoningen en het enthousiasme van – en de saamhorigheid tussen – de exposanten. Ik heb het natuurlijk over de EXCELLENT woonbeurs.

Tal van topbedrijven uit het high-end segment creëerden samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, was te zien op de EXCELLENT woonbeurs van 2022. Van ongekende wooninspiratie tot fonkelende juwelen. En van de meest luxe auto’s tot kleurrijke en ontroerende kunstwerken. En laten we zeker de prachtige designwoningen niet vergeten. Toonbeelden van creativiteit, klasse en samenwerking. Als beursorganisatie is het een genot om te ervaren dat tal van toppartijen elkaar door samen te werken naar nog hogere hoogtes brengen en als team de gasten van de EXCELLENT Woonbeurs ontvangen en inspiratie. 

Uiteraard droegen de heerlijke gerechten en drankjes en het sfeerverhogende entertainment bij aan het ongekende resultaat van de vier dagen van de EXCELLENT Woonbeurs. Een succesvol evenement vol inspirerende en interessante gesprekken tussen exposanten en gasten en de perfecte setting voor levensgenieters, vakmensen, hardwerkende ondernemers en creatievelingen. Bekijk hier de foto’s van 2022!

EXCELLENT woonbeurs eetkamertafel met eetkamerstoelen en kunst
John de Bever
Entertainment lampen
Modeshow EXCELLENT woonbeurs

We hebben ontzettend genoten van de EXCELLENT Woonbeurs en willen iedereen bedanken die aanwezig was. We zullen alvast verklappen dat het volgend jaar nog EXCELLENTER zal zijn! Graag tot volgend jaar!