4x een PVC houtlook in huis

Houtlook PVC vloeren zijn een mooie, handige en tijdloze vloeroplossing voor elke ruimte in je woning. Van badkamer tot slaapkamer of keuken: je kunt dit type vloer overal neerleggen. De houtlook van het design blinkt niet alleen uit in uitstraling, maar ook in design, comfort en prestatie. Weinig onderhoud, geen gekapte bomen en een knetter sterke vloer. In dit artikel leggen we je uit waarom je een goedkope PVC vloer met houtlook in verschillende ruimtes in huis kunt neerleggen.

1. Houtlook PVC vloer in de badkamer

Wanneer je een houtlook PVC vloer in de badkamer doet, geeft dit een warme en natuurlijke uitstraling. Echt hout is niet tactisch in jouw badkamer, omdat het vocht dit laat krommen. PVC heeft hier geen last van. Een houtlook vinyl is dus een perfecte oplossing! Zeep- en kalkresten zijn makkelijk te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lichte variant voor een ruim ogende badkamer.

2. Houtlook PVC vloer in de woonkamer

Ook in de woonkamer geven houtlook PVC vloeren een echte warme uitstraling. De authentieke look van parket, maar zonder het vele onderhoud en krasgevoeligheid ervan. Denk aan warmer, zachter en veel gebruiksvriendelijker in ontzettend veel mogelijke kleuren. Wil je een naturel look met lichte of juist donkere tinten? Of ga je voor minimalistisch en Scandinavisch? Met ontzettend realistische reliëfstructuren niet meer te onderscheiden van echt hout.

 3. Houtlook PVC vloer in de keuken

In de keuken wordt geleefd: denk aan koken, rondlopen, eten, drinken. Een keukenvloer moet dus tegen een stootje kunnen. Hoewel een houten vloer in de keuken er prachtig uitziet, kan dit nogal veel onderhoud vergen. Vlekken, krassen en veel lopen zorgen er al gauw voor dat je regelmatig op de knieën onderhoud aan het plegen bent. Met een houtlook PVC vloer kun je een sterke, vuilwerende toplaag aanbrengen die waterbestendig is. En wederom: alle kleuren zijn bijna mogelijk!

4. Houtlook PVC vloer in de slaapkamer

Ook de houtlook in de slaapkamer geeft een rustige sfeer. De natuurlijke uitstraling, het van nature warm aanvoelen en goede isolatie zijn erg belangrijk voor een prettige slaapkamer. Laten PVC vloeren deze net hebben.

Houten visgraat vloer

Meer interieurtips? Bekijk dan de onderstaande blogs!