Badkamer luxe die iedereen nodig heeft

Iedereen heeft een visioen van zijn droomhuis, compleet met alle exotische en ontzagwekkende kenmerken die alleen in onze wildste dromen tot stand konden komen. Natuurlijk zijn sommige van deze resort achtige kenmerken in werkelijkheid niet echt logisch of vallen ze buiten ons budget, maar er is absoluut niets mis met af en toe fantaseren. Als het echter om de badkamer gaat, zijn er enkele behoorlijk briljante verbeteringen die je kan aanbrengen voor de nodige luxe. Dus negeer even de noodzaak van een bescheiden budget en bekijk deze lijst met fantastische badkamer luxe die jij nodig hebt in jouw leven.

Douche verbeteringen

Een warme douche kan enorm verfrissend werken en er is niets mis met een gewoon douche design. Er zijn echter een paar aanpassingen die je kan maken om jouw dagelijkse douche routine naar een geheel nieuw niveau van luxe te brengen. Om te beginnen kun je het eenvoudiger aanpakken en een afneembare douchekop met instelbare instellingen toevoegen. Dit zijn misschien niet de meest exotische kenmerken op de markt, maar ze kunnen de douche des te luxer doen lijken. Als dat niet genoeg is, kun je nog een stap zetten om je douche te verbeteren door een stoomelement toe te voegen. Een stoomdouche in jouw eigen huis kan ervoor zorgen dat elke douche aanvoelt als een bezoek aan de spa, en je zal je bij elk gebruik gereinigd en verfrist voelen. Dus als je een douche gaat verbouwen, overweeg dan om deze veranderingen aan te brengen en voor je het weet voelt je gewone douche routine als een uitje in een luxe resort.

Spiegel

Hoewel het uiterlijk van je eigen spiegelbeeld misschien al bevredigend genoeg is, is er niets mis met het toevoegen van een vleugje luxe aan je badkamerspiegel. Geloof het of niet, je kunt zelfs een tv-scherm in je badkamer spiegel laten installeren. Als hij uit is, lijkt de spiegel volkomen normaal, maar als je zin hebt om op de hoogte te blijven van het nieuws terwijl je je klaarmaakt voor je dag of wat sportieve hoogtepunten te zien om je te vermaken terwijl je je scheert, kun je je afstandsbediening en een kristal pakken er verschijnt een helder televisiescherm op de spiegel. Stel je voor dat je in bad ligt, achterover leunt en de subtiel geplaatste spiegel televisie aanzet en geniet van een film. Misschien wil je nooit meer je badkamer uit.

Voeg wat warmte toe

Als je het gevoel niet kunt verdragen om uit een warme douche of bad op koude tegels te stappen, dan is het misschien tijd om iets te veranderen. Je kan vloerverwarming in de badkamer installeren om dit probleem te verhelpen. Dit kan de perfecte touch zijn, vooral als je in een koud klimaat leeft waar je stoombad wordt verwend door de ijskoude temperaturen die daarop volgen. Om nog een stap verder te gaan, voeg een verwarmd handdoekenrek toe om de handdoeken lekker warm te houden wanneer je jezelf moet afdrogen. Want tenslotte wil niemand uit hun ultramoderne stoomdouche stappen en naar hun nieuwe spiegel televisie kijken terwijl ze zich afdrogen met een handdoek op kamertemperatuur.

Luxe badkamer

Hoewel dit misschien veel gevraagd is, is het goed om te zeggen dat je hoogstwaarschijnlijk heel tevreden zult zijn met je badkameropstelling als sommige van deze voorzieningen waren inbegrepen. Als je zelfs maar een van deze luxe producten toevoegt, voel je je elke keer dat je de badkamer of bad gebruikt verwend, dus overweeg deze fantastische upgrades en je kan op weg zijn naar de luxe badkamer waar je altijd van hebt gedroomd.

Meer interieurtips? Bekijk dan de onderstaande blogs!