Hoe heerlijk zou het zijn als je je dakgoot nooit meer zou hoeven reinigen?

Vraag een willekeurige woningbezitter wat deze het meest vervelende onderhoudsklusje vindt als het gaat over diens woning en je krijgt negen van de tien keer te horen dat dit het dakgootonderhoud is. Eerlijk is eerlijk, we kunnen deze mensen ook geen ongelijk geven want van weinig onderhoud word je zo vies als van het reinigen van je dakgoot. Daarnaast is de geur van de smurrie die zich in je goten opgehoopt heeft, ook vaak niet te harden. Veel mensen zouden er daarom heel wat voor over hebben om dit klusje nooit meer uit te hoeven voeren. Het goede nieuws is: je kunt dit ook gewoon uitbesteden. Wie dacht dat je hier een vermogen voor zou moeten neertellen, heeft het mis. Je kunt namelijk gewoon het schoonmaken van je dakgoot met Univé regelen. 

Nooit meer de ladder op

Een dakgoot reinigen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Je moet namelijk zorgen dat je de juiste middelen hebt en je moet ook nog eens de ladder op. Vervolgens moet je steeds boven je macht werken en dat is niet prettig. Wil jij hier dus graag van af, ga dan je dakgoot reinigen met Univé. Je kunt dit doen aan de hand van de Veilig Wonen verzekeringen die deze verzekeringsmaatschappij aanbiedt. Het idee is dat jij tegen een lage maandpremie, nooit meer werk hebt van het schoonmaken van je dakgoten. Je kunt je polis afsluiten door even naar de site van deze verzekeraar te gaan, de voorwaarden door te nemen en te bekijken wat je maandlasten gaan worden. Sluit je je verzekering vervolgens af, dan kun je er zeker van zijn dat een specialist ieder jaar tijdig contact met je opneemt om een afspraak in te plannen voor de schoonmaak. Hoe ideaal is dit? 

Wat gaat de specialist doen? 

Wanneer het tijd is om je dakgoot schoon te maken, zal de specialist contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. Jij hoeft vervolgens vrijwel niets te doen, de specialist neemt alle benodigde middelen mee. Deze persoon zal alle rommel uit je dakgoot verwijderen en zal het ook aangeven wanneer je dakgoot meer onderhoud nodig heeft. Dit valt niet onder de verzekering, maar door kleine gebreken in een vroeg stadium te signaleren, voorkom je dat je later grote onkosten moet maken. Zo ben je dus niet alleen zeker van een schone dakgoot, maar ook van het feit dat je nooit plotseling grote gebreken zult vinden die je veel geld gaan kosten. 

Wil jij je van meer onderhoud kwijten? 

Wanneer je nog meer onderhoud aan je woning zou willen uitbesteden, is dit altijd mogelijk. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de jaarlijkse schoorsteenveegbeurt te laten verzekeren? Of dat er jaarlijks iemand langskomt om je cv-ketel grondig te inspecteren zodat je in de winter nooit in de kou komt te zitten? Het kan allemaal met de Veilig Wonen verzekeringen van Univé. Bekijk de mogelijkheden op de site. Sluit je meerder pakketten af, dan pak je ook nog eens een mooie korting.

Meer interieurtips? Bekijk dan de onderstaande blogs!