Tips voor een andere look en feel in huis

Jouw woning een andere look en feel geven? Zo doe je dat

Wil jij jouw woning een andere look en feel geven? Je kunt dit doen door verschillende items in je ruimte te vernieuwen of juist te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van je huidige tv meubel door een zwevende tv kast, zodat de ruimte strakker oogt. Wij hebben enkele manieren voor je verzameld waarop je kunt zorgen voor een andere look en feel in huis. Lees snel verder en ontdek meer!

Plaats nieuwe wanddecoratie

Nieuwe wanddecoratie plaatsen is een simpele manier om jouw ruimte een andere look en feel te geven. Denk bijvoorbeeld aan zwevende tv meubels ophangen. Hierdoor lijkt het alsof je meer ruimte in huis hebt en oogt het geheel ook strakker. Je kunt er ook voor kiezen om een poster van je favoriete film op te hangen of een schilderij wat je mooi vind. Door middel van wanddecoratie kun je jouw persoonlijke stijl in je huis laten zien.

 

Gele bank met groot schilderij
Plaats een (nieuw) tapijt

Een tapijt is zeker onmisbaar in je huis als je deze een nieuwe look en feel wilt geven. Koop een nieuw tapijt of vervang je bestaande tapijt door iets compleet anders. Tapijten zorgen er niet alleen voor dat je warme voeten hebt, maar brengen ook veel sfeer in de ruimte. En er zijn ook nog eens vele mogelijkheden. Kies voor een wollen tapijt of ga voor een stijlvol Perzisch tapijt. Je zal ongetwijfeld snel iets kunnen vinden waarmee je jouw ruimte net even een wat andere uitstraling geeft.

Koop een nieuwe bank

Ook een goed idee om jouw woning een andere look en feel te geven, is het kopen van een nieuwe bank. Een nieuwe bank kan namelijk echt wonderen verrichten als het gaat om de uitstraling van je huis. Ga voor een opvallende velvet bank of kies voor een strakke leren bank die wat meer opgaat in de rest van je interieur. Er zijn zoveel mooie banken verkrijgbaar, waardoor je snel een bank vindt die precies bij jouw interieurstijl past.

Verplaats je meubilair

Een simpele oplossing zoals je meubilair verplaatsen kan er al voor zorgen dat je ruimte een geheel andere uitstraling krijgt. Zet je kasten op een andere plek in huis neer en verzet de eettafel eens naar de andere kant van de tafel. Ook kan het helpen als je de bank wat meer draait. Je zal zien wat dit voor moois voor de ruimte doet. En je meubels verplaatsen is nog gratis ook.

Grijze kamer met tapijt

Meer interieurtips? Bekijk dan de onderstaande blogs!