Zo maak je jouw interieur compleet met de collectie van DTP Home!

Transformeer jouw huis tot een ware oase met het interieurmerk DTP Home. Met verschillende stijlen van kasten tot eettafels en van spiegels tot salontafels biedt de uitgebreide collectie van DTP Home hoogwaardige basisstukken die elk interieur kan gebruiken. Ontdek een gevarieerd aanbod aan producten en collecties en vind gegarandeerd items die perfect aansluiten bij jou en je interieur!

Dichtbij de natuur

Bij DTP Home staan ontwikkeling, handgemaakte creaties, duurzaamheid en eerlijkheid centraal in het productieproces. DTP Home is trots op het feit dat het overgrote deel van hun producten met zorg en toewijding wordt vervaardigd door getalenteerde ambachtslieden uit Indonesië. Hun exceptionele aandacht voor detail draagt bij aan de unieke kwaliteit van de DTP Home Collection. Welkom in de wereld waar ambacht en passie samenkomen.

Sinds het begin van DTP Home worden de meubels geproduceerd op de eilanden in Indonesië. Hier wordt het materiaal, teakhout, opgekocht en gebruikt voor de collecties. Het hout komt oorspronkelijk van oude huizen. Het is gebruikelijk in Indonesië om na een aantal generaties het ouderlijk huis af te breken en het te herbouwen. Het hout wordt dan op plekken verkocht om een nieuw leven ingeblazen te worden. Hierdoor zijn de producten van DTP Home niet alleen super duurzaam, maar het vertelt ook nog eens een uniek verhaal.

Opvallende collecties

DTP Home draagt verschillende uitgebreide collecties, bijvoorbeeld Metropole, Soho, Cosmo, Classic en zo nog een aantal meer. Iedere collectie heeft een eigen karakter en sfeer en is zeer uitgebreid met fascinerende items. Hieronder zijn twee collecties uitgelicht:

Metropole Collectie

Metropole is voornamelijk gericht op teakhout, strakke lijnen en verjongde randen. Verjongde randen houden in dat deze schuin naar binnen zijn afgewerkt. Dit creëert diepte en legt meer focus op de strakke lijnen. De Metropole tafels hebben bijvoorbeeld ook net als de kasten verjongde randen en een unieke boomerang poot, wat ervoor zorgt dat je nooit last hebt van een poot tussen je benen! Verder hebben de kasten uit de collectie rond afgewerkte poten van metaal, zijn de deuren greeploos en hebben ze een donkere binnenkant van de vakken voor een dynamisch uiterlijk.

Donkere openhaard met witte accenten
Classic Collectie

De naam spreekt al voor zich! Het zijn klassieke en tijdloze items, maar wel van hetzelfde teakhout als de andere collecties, bijvoorbeeld de Icon-tafelserie. Deze is minimalistisch door de subtiele details. Het detail ligt in de twee-splitsing van het tafelblad en de poten die de twee delen lijken te dragen. De collectie is een stuk robuuster door het massieve hout en heeft hierdoor een stevige uitstraling.

Een perfect interieur

Zo zie je maar, het uitgebreide aanbod biedt voor ieder wat wils. Doordat het gebruik van gerecycled teakhout in alle collecties terugkomt zijn de verschillende meubels makkelijk met elkaar te mixen en matchen. Op die manier creëer je een speels effect in huis. Tegelijkertijd ontstaat er een gevoel van warmte door de warme uitstraling van teakhout. Perfect voor een knus en gezellig interieur.

Meer interieurtips? Bekijk dan de onderstaande blogs!