Home » BMW lanceert de nieuwe M3 & M4

BMW lanceert de nieuwe M3 & M4

Door admin

Een hommage aan old-skool in een modern nieuw jasje

Bmw presenteerde vandaag haar nieuwe kopstukken in de 3-serie en 4-serie lijn. Dit jaar was het precies 35 jaar geleden sinds dat de eerste generatie M3 werd gepresenteerd, en daarom moest dit een hommage worden, en wat een gave auto is het geworden!

De veelbesproken vormgeving van de grill ook wel de “nieren” genoemd, zorgde voor veel ophef voor de lancering van dit model. Elke generatie heeft zijn eigen unieke aspecten, maar dit jaar is er veel veranderd.

De m4 kreeg dit jaar ook een enorme verandering om geheel in de nieuwe bmw stijl te blijven. Deze 2-deurs variant zorgt voor een prachtige aanvulling in het snelle autosegment.

Inside-out

Uiteraard zijn er meerdere smaken voor deze M3 en M4. Voor de sensatie is er een handbak en uiteraard de automatische Steptronic. Binnenin is het heerlijke vertoeven met de meest exclusieve materialen waarin men heerlijk kan positioneren. Het ziet er gaaf uit en is daarnaast ook nog eens comfortabel.

Beauty and the Beast

Zoals eerder gezegd zijn er enorm veel smaken en varianten verkrijgbaar, maar een ding is zeker het weer een pareltje geworden. Wij zien dit namelijk zeker voor een prachtige woning staan ter aanvulling van de algehele uitstraling. Nieuw zijn de kleuren- Sao Paulo Yellow, Toronto Red en Isle of Man Green. Daarnaast zijn de keuze mogelijkheden enorm met goodies van M-performance en de nodige vinken op de optielijst zorgen voor een uniek exemplaar die geheel samenvalt met uw woning.

Als een raket

Dat de toppers van de 3 en 4-serie rap van hun plek komen is inmiddels algemeen bekend. Een verdere toelichting over de technische specificaties is wat ons betreft daarom ook niet nodig. Prijzen zijn momentele nog niet bekend en de verwachting voordat u de eerste rond gaat zien rijden is medio maart 2021.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief