Home » Boerderij Tante Tokkie

Boerderij Tante Tokkie

Door Veerle van Heertum

Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is uitgebreid met Pannenkoekenrestaurant, ijssalon en natuurboerderij Tante Tokkie. Het restaurant bevindt zich in de groene omgeving van Voorschoten, achter Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw. Met een ruime keuze uit pannenkoeken en ijs is het zeker een bezoekje waard. Dit kleinschalige dier- en natuurvriendelijke boerenbedrijf geeft een unieke inkijk in het leven van een boer en de daarbij behorende werkzaamheden.

In juni 2020 heeft dit restaurant haar deuren geopend. In dit project is een leuke mix ontstaan van verschillende tegels: van custom made mozaïeken tot aan natuursteenlook keramische vloeren en wanden. Naast het leveren van tegels heeft Asselux in samenwerking met Nijboer Interieur een maatwerk bar mogen vervaardigen.

Maatwerk bar & custom made mozaïeken

De bar bevindt zich bij binnenkomst aan de linkerzijde. De bonte combinaties aan kleuren en materialen zorgen voor een warme en knusse sfeer met een speels tintje.

De barvloer is voorzien van een custom made mozaïek, die geheel naar wens van de klant is gecreëerd. Door de verschillende vloeroppervlakken ontstaan er intieme hoekjes waar je in alle geborgenheid kunt genieten. De bar bladen zijn gerealiseerd uit groot formaat dun keramiek (Exclusive Marble Sand). In onze eigen productie is zorgvuldig aandacht besteed aan de geaderde marmerstructuur die doorloopt op de verschillende vlakken van de bar.

Nostalgische natuursteenlook

Vloer & wanden

Voor de vloer van het restaurant en de ijssalon is gekozen voor een keramische module vloertegel. De vloer heeft de uitstraling van echt natuursteen en geeft een nostalgische sfeer. Precies hetgeen waar ze in het pannenkoekenrestaurant naar op zoek waren.

In de entree wordt dit gevoel versterkt door de toepassing van een gereconstrueerde natuursteen aan de wand. De toiletgroepen hebben een speelse uitstraling gekregen middels de 3D decortegels in combinatie met een bijpassend behang.

Bekijk het volledig project op: https://www.asselux.nl/project/pannenkoekenrestaurant-tante-tokkie/

Ontdek de vele vaardigheden van Asselux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief