Borek presenteert meubelmerk: YOI

YOI: Inspired by Relaxation

Maak kennis met de prachtige meubels van YOI, het derde tuinmeubel-label van Borek. De collectie van YOI is van Nederlandse bodem en is ontworpen met de achterliggende gedachte dat relaxen en schoonheid hand in hand moeten kunnen gaan.

Inspiratiebron is het prachtige land Japan, waardoor je de Oosterse mystiek in de ontwerpen voelt en ziet. YOI staat voor goed, maar ook voor goed vertoeven. In de collectie zijn moderne combinaties van materialen gebruikt, zoals aluminium, rope en teakhout. De tuinmeubelen van YOI zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd, zijn voorzien van zacht aanvoelende bekleding en hebben een subliem zitcomfort.

Tuinmeubilair | YOI Umi

Natuurelementen

De collectie van YOI bestaat uit series, die genoemd zijn naar elementen uit de natuur: bijvoorbeeld NATSU (Japans voor zomer), UMI (zee), KI (boom), YUWAA (fusie).

Natsu

Nooit meer winter. Deze modulaire serie wordt gekenmerkt door comfortabele elementen in zwart aluminium, die zijn voorzien van gevlochten delen in de rug van het materiaal rope (antracietkleurig touw). De set wordt geleverd met zeer comfortabele kussens in een zacht aanvoelende en waterafstotende bekleding.

De finishing touch zijn de sidetable en salontafel. Deze zijn allebei voorzien van een teakhouten blad met een oriëntaals lijnenspel en maken de set bijzonder.

Umi

Deze serie is, net als de grote oceanen met hun vele geheimen, mystiek en ondefinieerbaar door de verticale lamellen-structuur van rope, die af en toe wordt onderbroken. De collectie is verkrijgbaar in donkergrijs met zwart aluminium frame en groen met donkergrijs aluminium frame.

De ronde vorm en het dominante maar extra comfortabele kussen maken deze serie tot een ware eyecatcher. De salon en sidetables zijn voorzien van een teakhouten blad met smalle latten, die doen denken aan een mooie onderzetter in een sushibar. Uniek in design.

Ki

Deze serie in antraciet aluminium heeft kenmerkende ronde spijlen, die als twijgen aan elkaar lijken te zijn geknoopt. Het verfijnde, luchtige frame en de lichte maar volledig vuil- en waterafstotende kussens geven het geheel een ‘zen’ gevoel.

Tuinmeubilair | YOI Ki

Yuwaa

Deze moderne serie kenmerkt zich door een fusie van verschillende materialen. Dit in de juiste dosering, de kunst van het weglaten op de juiste wijze toegepast. Minimalistisch met een vleugje oriëntaals. De Yuwaa-set is verkrijgbaar in wit en donkergrijs aluminium in combinatie met teakhouten elementen, die zorgen voor een warme look en een goed contrast.

De aluminiumdelen in de rug zijn schuin geplaatst en de kussens hebben de juiste hoogte om heerlijk te kunnen ontspannen.

Tuinmeubilair | YOI YUWAA

Hoofsponsor EXCELLENT woonbeurs

Als deelnemer aan de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy toont het kwaliteitsbedrijf de collecties van de topmerken Borek, MAX&LUUK en YOI vanaf 26 tot en met 29 november aan de bezoekers.

Met dank aan onze hoofdsponsor van de EXCELLENT woonbeurs 2020

Meer weten over onze professional Borek? Klik hier