Home » Bourgondisch uitje in Den Bosch

Bourgondisch uitje in Den Bosch

Door admin

Een heerlijke hotelovernachting

Den Bosch is één van de meest gastvrije steden van Nederland. Zowel onder buitenlanders als Nederlanders is deze stad een gewilde bestemming voor een bourgondisch uitje. Wilt u uw bezoek aan de stad combineren met een heerlijke overnachting, dan biedt Den Bosch wel een heel speciaal hotel Boutiquehotel Bossche Suites No.2.

Lezers van EXCELLENT magazine krijgen bij het boeken van de overnachting met code EXCELLENT2021 15% korting op een overnachting vóór 1 april 2021.

Ligging & uitzicht

Bossche Suites No.2 biedt 6 royale Suites in een statig pand van meer dan honderd jaar oud. Vanuit iedere Suite heeft u mooi zicht op het water en de binnenstad. Het hotel is ideaal gelegen met op 5 minuten lopen hartje centrum Den Bosch en op enkele minuten lopen van het Centraal station.

Eigentijdse uitstraling

Zodra u de hal binnenkomt krijg u direct een warm en huiselijk gevoel. René en Bram hebben met behoud van de grandeur van het pand, de lobby een warme en eigentijdse uitstraling gegeven, waar iedere gast persoonlijk ontvangen wordt.

Geen grote incheckbalie maar een modern bureau, waar de gast bij aankomst even rustig kan plaatsnemen en kan inchecken. Het opvallende doek met afbeelding van de Sint Jan is een mooie verwijzing naar de iconen van Den Bosch.

Suites met een eigen karakter

Alle Suites zijn kleurrijk en sfeervol ingericht met oog voor detail, waarbij iedere Suite een eigen typisch karakter heeft. De 6 Suites zijn verdeeld over 3 verdiepingen. De Suites op de bovenste verdieping bevinden zich onder de nok van het pand, waarbij de oude gebinten deze Suites wel een heel speciale en warme sfeer geven. 4 Suites zijn voorzien van een vrijstaand bad en alle Suites hebben een heerlijke regendouche.

De Master suite

Het paradepaardje van het hotel is Suite Bastion. Deze master Suite van maar liefst 53m2 heeft een ruime zithoek met bank, een romantische eethoek bij de nis met zicht op het water en de brug en een enorme badkamer met vrijstaand bad en inloopdouche. Op het balkon kunt u genieten van het gezellige straatleven. Heel speciaal is de doorkijk openhaard welke zowel sfeer geeft in het zitgedeelte als de badkamer.

Culinair genieten op de kamer

René en Bram: “We hebben gemerkt dat deze faciliteiten en daarmee ons unieke concept tijdens de Corona onze redding is geweest. Gasten kunnen niet alleen heerlijk slapen, maar ook in de eigen kamer genieten van een culinair diner of lunch welke bezorgd wordt door één van de vele goede restaurants die Den Bosch te bieden heeft.”

“Na het diner een biertje of glas wijn drinken bij de openhaard tijdens de koude winterdagen maakt een nachtje weg helemaal compleet. Deze kunnen zij pakken uit onze rijkelijk gevulde Maxibar in de hal. We hebben zelfs gasten uit Den Bosch die bij ons het gevoel hebben er echt even tussenuit te zijn en tijdens hun verblijf niet eens van de kamer komen.”

Boek uw overnachting

Boeken kan rechtstreeks via de website of neem contact op met René en Bram via onderstaande gegevens. Zij heten u van harte welkom bij Bossche Suites No.2!

Voor een uitgebreide indruk van het hotel kunt u een kijkje nemen op de website van Boutiquehotel Bossche Suites No.2

of neem contact op met uw gastheren: René Malherbe & Bram Olijslagers |

Tel + 31 (0) 6 42 12 75 85 | E-mail: info@bosschesuites.nl
 
close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief