Home » Boutique hotel CanLluc | Ibiza

Boutique hotel CanLluc | Ibiza

Door Excellent admin

Indian Summer

Ontdek de indian summer van Ibiza bij het boutique hotel CanLluc.

Het landelijke boutique hotel Can Lluc ligt in het hart van Ibiza, omgeven door dennenbossen en prachtige landschappen. Het is een oase van rust waardoor de gasten hier alle privacy hebben en toch dichtbij zitten om de dynamiek van Ibiza stad op te zoeken. Het hotel is slechts tien autominuten naar Ibiza Stad.

Villa’s

Het hotel beschikt over 20 luxe kamers waarvan 13 in een landelijke rustieke stijl voorzien van alle moderne comfort. Zeven villa’s welke modern zijn ingericht en met een eigen terras en/of tuin.

2 Huizen voor families met ultieme privacy

Er zijn ook nog twee huizen geschikt voor families. CanPrats en CanJaume met eigen zwembad ultieme privacy maar wel zo dat je van de faciliteiten van het hotel gebruik kunt maken.

Schitterend uitzicht

Het hele hotel heeft een prachtig zwembad met Balinese ligbedden met een schitterend uitzicht op de tuinen en een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland en de wijnstokken. Er is een eigen moestuin waar de kok zijn kruiden en groenten kweekt. Canlluc is het gehele jaar door geopend.

Voor meer informatie en/of reserveringen neem contact op met Monique de Vos van Departures info@departures.nl of 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief