Home » Brede keuze aan louverdaken

Brede keuze aan louverdaken

Door admin

Rijk assortiment

Als producent en exclusief importeur van louverdaken geldt Sunshield als de lamellendakenspecialist van Nederland. Sunshield biedt namelijk een rijk gevarieerd assortiment. De productie vindt plaats in eigen fabriek in Raamsdonkveer.

De adviseurs denken graag met u mee om het louverdak optimaal aan te laten sluiten bij uw wensen, uw budget en de architectuur van uw woning.

Geniet van ieder moment van buiten

Met een louverdak van Sunshield kunt u zelf zonlicht en warmte reguleren op een terras; de lamellen zijn namelijk beweegbaar. Liggen de lamellen vlak, dan beschermt het dak u tegen de zon. In gesloten stand zijn alle lamellendaken van Sunshield waterdicht. Wordt het te warm onder het louverdak?

Zet dan de lamellen in de ventilatiestand en geniet ook op zonnige, warme dagen heerlijk van uw terras. Louverdaken van Sunshield zijn ideaal voor het sterk wisselende klimaat in ons land. Ongeacht of de zon schijnt, het regent, waait of zelfs sneeuwt.

Profiteer van de actie

Interesse in een lamellendak van Sunshield?

Meld u aan via www.sunshieldglobal.com/em-2020 en ontvang als lezer van EXCELLENT magazine t/m 31 augustus 2020 gratis LED verlichting, RAL-kleur naar keuze, en gratis installatie.

Sunshield Rectini

De Rectini is een uniek lamellendak, de lamellen zijn namelijk volledig inschuifbaar. De Rectini is zeer geschikt om uit te bouwen tot tuinkamer. De lamellen zijn namelijk geïsoleerd. Dit houdt de tuinkamer makkelijker, de gewenste temperatuur en reduceert tevens het geluid. Uitbouwen tottuinkamer kan eenvoudig met schuifpanelen.

Er zijn twee soorten lamellen: de lamel “S” geeft een dakbreedte van 3.100 mm, de lamel “XL” een breedte van 4.200 mm. Alle materialen en toebehoren zijn van superieure kwaliteit. Iedere Rectini wordt volledig op maat ontworpen en geproduceerd.

Sunshield Horizon

De ontwerpers van Sunshield stelden zich als doel een functioneel en prachtig lamellendak te ontwerpen voor een aantrekkelijke prijs. En dat is gelukt. De Horizon is het meest prijsgunstige, complete louverdak. Het ingenieuze design van de Horizon is bescheiden en elegant en onderscheidt zich daarmee van andere lamellendaken.

Zittend onder de 100 % waterdichte Horizon is het uitermate sfeervol en aangenaam vertoeven. De lamellen liggen evenwijdig aan het huis geven een maximale lichtinval binnenshuis en u kunt het directe zonlicht uiterst effectief reguleren.

In de liggers kan optioneel sfeervolle ledverlichting worden geïntegreerd. Indien gewenst kan de Horizon volledig op maat worden gerealiseerd. Met de Sunshield Horizon zult u gegarandeerd jarenlang ultiem buitenplezier beleven!

Sunshield Quadro

De Quadro is een traditioneel lamellendak. Dit louverdak is altijd rechthoekig van vorm en heeft een kader rondom. In dit kader bevinden zich de bediening van de lamellen en de geïntegreerde regenafvoer.

De Quadro is zeer robuust en heeft een stoere, kubistische uitstraling. Vanwege de sterke constructie kan de Quadro ook geheel vrijstaand worden geplaatst.

Een individueel lamellendak is maximaal 6 x 4 meter. Meerdere Quadro-daken kunnen stijlvol worden gekoppeld, waarmee ook grotere daken en hoekopstellingen kunnen worden gerealiseerd. De richting van de lamellen is dan per dak vrij te kiezen.

De Quadro kan optioneel worden voorzien van stijlvol geïntegreerde screens. De Quadro wordt op maat geproduceerd en is in iedere RAL-kleur leverbaar.

Sunshield Infinity

De naam Infinity (oneindigheid) is gekozen omdat er geen limiet is aan de lengte van dit lamellendak. Bij de Infinity zit de stijfheid van de constructie niet in het kader rondom, maar in de draagbalken en liggers onder de lamellen. Dit biedt een grote flexibiliteit.

Een kader rondom mag, maar is niet nodig; het is optioneel. Als de Infinity aan één zijde tegen een woning wordt geplaatst, dan zijn de louvers loodrecht op de woning gepositioneerd.

De Infinity is ideaal om op of in een houten pergola te bouwen. U heeft van Sunshield dan alleen de liggers en de lamellen nodig. Iedere ligger kan individueel vier meter overspannen.

Daarmee kan de Infinity ook makkelijk zwevend tussen twee muren worden toegepast. De ophangbeugels en steunen worden door Sunshield meegeleverd. De Infinity wordt op maat gemaakt en is in alle RAL-kleuren leverbaar.

Jarenlange ervaring

Sunshield levert al meer dan vijftig jaar, wereldwijd, vaste en beweegbare lamellen. Ook beroemde musea van Australië tot New York kiezen voor de kwaliteit van Sunshield. Veel natuurlijk daglicht is al jaren een groeiende trend. Ook bij particuliere woningen.

Sunshield biedt met haar innovatieve technologie zeer stijlvolle oplossingen voor grote raampartijen, glasdaken en terrasoverkappingen. In elke gewenste vorm en kleur. Sinds 2017 worden de op maat gemaakte louvers ook rechtstreeks geleverd aan particulieren in Nederland en Vlaanderen. De merknaam Sunshield wordt ondertussen door vele architecten aanbevolen.

Als aanvulling op haar assortiment importeert Sunshield de Quadro en Rectini van andere Europese producenten. Deze fabrikanten hebben eveneens jarenlange ervaring met hun product en staan net als Sunshield garant voor kwaliteit.

Bel, mail, of maak een afspraak om u vrijblijvend te laten adviseren door één van de specialisten.

Meer weten over vakspecialist SUNSHIELD?

Klik HIER voor meer informatie!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief