Brons-coating voor stalen binnendeuren

Skygate introduceert de ‘retrochique’ variant op stalen binnendeuren.

Skygate presenteert de Skygate Edel: stalen binnendeuren met een hoge kwaliteit brons-coating. Hiermee bouwt het Nederlandse bedrijf voort op het succes van zijn handgemaakte zwarte stalen deuren en panelen. Hier is – mede door hun ruimtelijke werking en industriële uitstraling – veel vraag naar. “Voorheen waren stalen deuren er alleen in maatwerk en dat konden weinig mensen en bedrijven zich veroorloven,” vertelt Skygate-directeur Paul de Nooy. “Wij hebben de markt voor binnendeuren en -panelen opgeschud door het productieproces te versimpelen. Hierdoor kunnen we onze oplossingen voor minder dan de helft van de maatwerkprijs leveren. Met de Skygate Edel voegen we een exclusieve retrochique variant aan ons assortiment toe.”

Rijk interieurbeeld
Skygate maakt deuren en panelen naar een vast ontwerp. In een standaardmaat, -model en -kleur en uit hoogwaardig staal en veiligheidsglas. De matzwarte poedercoat-laag zorgt voor een luxe uitstraling en gemakkelijk onderhoud.” Paul legt uit dat de bronzen coating de Skygate Edel een art deco uitstraling geeft. “Dit past in de trend van rijkere interieurbeelden die ook heel duidelijk zichtbaar was op de Salone del Mobile in Milaan. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals hout, leer, velours, marmer en brons. De Skygate Edel doet het fantastisch in panden die een stijl als bohemièn of bijvoorbeeld dark & moody als uitgangspunt hebben.”

Een boost van luxe, licht en ruimte
Skygate richt zich met haar productlijn zowel op de consumenten- als de professionele markt. In de visie van dit Nederlandse merk geven stalen binnendeuren en panelen het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Dit voor een verrassend vriendelijke prijs. “Deuren zijn de sieraden van elk pand. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Hierdoor kunnen onze handgemaakte deuren een wereld van verschil betekenen.”

Over Skygate
De stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten. Stijlvol en betaalbaar. Deze oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl en in de Skygate-showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

EXCELLENT | Magazine