Home » BVLGARI Resort Dubai

BVLGARI Resort Dubai

Door Excellent admin

Jumeirah Bay

Op Jumeirah Bay Island ligt het schitterende resort (met kamers en villa’s) en de BLVGARI Marina met residentie s en yachtclub.

Met een geslaagde mengeling van traditioneel design en Italiaanse hedendaagse architectuur is het voor de gasten volop genieten. Downtown Dubai ligt op 4km en de luchthaven op 17km afstand.

Ongeëvenaard uitzicht over de zee

Het Bulgari Hotel & Resorts, Dubai ligt aan de kunstmatige Jumeira Bay, een eiland dat is aangelegd in de vorm van een zeepaard en verbonden via lange brug met de centrale kustlijn van Dubai. Het is de eerste jachthaven van Bulgari in de wereld, met ongeëvenaard uitzicht over de zee.

20 Bulgari villa’s

Het resort is voorzien van 101 kamers en suites, evenals 20 Bulgari villa’s met uitzicht op het zwembad, de tuin en de zee. Alle elegante kamers hebben een geraffineerde afwerking . De villa’s kunnen onderling met elkaar verbonden worden en bieden persoonlijke butlerservice, kitchenette, gazebo en een ruim terras met privé zwembad

Culinaire verwennerij

Het Bulgari Resort & Residences Dubai beschikt over alle mogelijke voorzieningen, zoals het gastronomische Il Ristorante – Niko Romito, Il Café (de hele dag geopend), Il Bar met zijn schitterende ovale, vrijstaande bar, en de zeer exclusieve strandtent La Spiaggia, met een eigen strand en een uniek buitenzwembad met mozaïek. Voor meer info neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief