Home » BY M PURE SILK

BY M PURE SILK

Door Veerle van Heertum

Zijden ode aan de vrouw

Exclusief, van hoogwaardige kwaliteit, Nederlands vakmanschap en duurzaam. De oogstrelende en handgemaakte zijden tassen en accessoires van BY M PURE SILK zijn een ode aan de vrouw. Pure sieraden die je uitstraling verrijken en je persoonlijkheid versterken. High-end couturestukken, die de eyecatcher van je outfit vormen.

Iedere vrouw is uniek en benadrukt graag haar eigen persoonlijkheid. Daarom brengt BY M PURE SILK de designs niet in grote aantallen op de markt en werkt het luxemerk voornamelijk op bestelling. De pracht en kwaliteit van zijde in combinatie met de emotionele waarde, maken deze persoonlijke accessoires tot duurzame artikelen. Voor de rijke collectie maakt BY M PURE SILK gebruik van de mooiste exclusieve zijdesoorten, waarmee ervaren en gepassioneerde vakmensen oogstrelende zijden sjaals, glasses cases, beauty bags, laptop sleeves, squares, clutches en beanies maken. De modellen heeft oprichtster en eigenaresse Mandy Pouleijn-Jongerius samen met haar moeder Mieke ontworpen, waarna haar moeder de prototypes nauwgezet en met veel gevoel voor stijl uitwerkte. Door het gebruik van meerdere lagen zijde – zowel de buitenkant als de binnenkant bestaat uit pure zijde – krijgt elk artikel de stevigheid die het behoeft.

Ook onderscheidend zijn de mooie naaitechnieken, met als rode draad de ronde vormen, stoere drukknopen en fijne siersteken. De accessoires kunnen apart in de e-boutique worden gekocht, maar de collectie komt het mooist tot haar recht als u verschillende accessoires combineert.

”Van mijn grote liefde kreeg ik een square cadeau, die ik als tasaccessoire ging gebruiken. Dit was voor mij de inspiratie om een puur zijden collectie van hoogwaardige accessoires te gaan ontwikkelen. We maken zijden sieraden voor de vrouw. Als je onze tassen en accessoires ziet en voelt, dan ervaar je de passie voor het product en de hoogwaardige kwaliteit. Het zijn unieke en duurzame stukken”, aldus oprichtster en eigenaresse Mandy Pouleijn-Jongerius. De onderneemster vervolgt: “Pure zijde is een product vol allure, waarmee we prachtige items maken, die ook nog eens prettig in het gebruik zijn. Zo ontvang je bij de aankoop van een designerbril veelal een harde, bolle koker ter bescherming. Alleen past deze niet in een clutch. Daarom is onze puur zijden brillenetui een uitkomst. Die biedt voldoende bescherming en past wél in een kleinere tas. En onze beanie – het nieuwste product in onze collectie – is het hoogwaardige alternatief voor een petje of hoedje. Ideaal voor op het strand of tijdens een ritje in een open auto. Tevens heeft zijde een isothermische eigenschap, waardoor de beanie op warmere dagen voor verkoeling kan zorgen.”

Het luxemerk heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige – puur zijden – collectie met items die met elkaar harmoniëren. Maak kennis met de luxe en unieke tassen en accessoires van BY M PURE SILK. Ervaar de klasse en de allure van pure zijde. Een prachtig cadeau om te krijgen en heerlijk om te geven. Het is tevens mogelijk om als bedrijf custom-made producten door BY M PURE SILK te laten creëren. Oprichtster en eigenaresse Mandy Pouleijn-Jongerius vertelt u graag over de vele mogelijkheden.

Fotografie: Sophie van Hasselt

Haar en make-up: Jetty Wit

Locatie: Allard Studio’s

The Fashion Composers Agency – model Laura

www.bympuresilk.com | @bympuresilk

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief