Home » Comfort, luxe en vrijheid op het water

Comfort, luxe en vrijheid op het water

Mira Nasruddin Interieur & Meubelontwerp

Door Aty Verschuren

Op een prachtige plek op de Lentse Plas genieten de bewoners van de watervilla dagelijks van hun fraaie en luxe interieur, van de stilte van de omgeving en van het prachtige uitzicht over het water. Steeds veranderende schilderijen vanuit elke leefruimte, waarbij de weerspiegeling van het water voor extra beleving in de woning zorgt. Een met de natuur in heerlijke sferen. Het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel. Wat een weelde.  

“We zijn heel dankbaar dat we hier mogen wonen. De ligging, het uitzicht en de rust die hier heerst, zijn ongekend”, aldus de bewoners van de door interieurarchitecte Mira Nasruddin Interieur & Meubelontwerp ingerichte watervilla. “De samenwerking met Mira was top. Ze heeft ons maximaal gesteund tijdens het gehele proces en ons van goede adviezen voorzien. Het is een dame met pit en een eigen mening, maar ze luistert ook goed naar de behoeftes van de klant. Wij zijn superblij met onze woning. Iedere dag weer.” 

Passie en persoonlijke interieurs  

Mira Nasruddin Interieur & Meubelontwerp geeft vorm aan persoonlijke interieurs, waarbij de levensstijl, de werkzaamheden en de wensen van de opdrachtgevers zijn vertaald naar een ontwerp met een eigen identiteit. Een ontwerp waarin de karakters van de bewoners en gebruikers zichtbaar zijn. Natuurlijk houdt Mira rekening met het praktische gebruik van de ruimte, maar daarin zoekt zij de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer. Behalve dat ze gepassioneerd interieurontwerpster is, geeft zij met haar meubelmerk PLANKSTAAL invulling aan haar andere passie: meubeldesign en ontwikkeling daarvan. PLANKSTAAL heeft oog voor vakmanschap, mens en maatschappij. Dit resulteert in duurzaam, minimalistisch design, een strakke constructie van planken en staal. Gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Kers op de taart 

Op de begane grond gaan luxe en natuurlijke materialen, de prachtige maatwerkmeubels – door Mira ontworpen – en een zacht kleurenpalet op stijlvolle wijze samen. Het resultaat is een stoer, luxe, rustig en chic interieur. Waarvan het reeds benoemde uitzicht de ware eyecatcher is. Het door Mira ontworpen lichtplan verhoogt in combinatie met de grote lichtinval de sfeer in de watervilla. De kers op de taart in de toch al zo luxe woning is de jacuzzi op de vlonder. Ontspannen was nog nooit zo fijn.  

Optimale connectie  

De fraaie trap – oogstrelend verlicht door natuurlijk licht en een ledstrip achter de trapleuning – leidt naar het souterrain, waar de privévertrekken en de werkruimte van de bewoners zijn gelegen. Doordat het bed en het bureau op een podium zijn geplaatst, kijken de bewoners ook als ze werken of net zijn ontwaakt uit over de waterrijke omgeving. Een optimale connectie met het bijzondere landschap. Een cadeau dat de bewoners elke dag met beide handen uitpakken.  

Fotografie: Peter Baas 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Mira Nasruddin Interieur & Meubelontwerp | Altivello

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief