Home » Comfortabele droomcreaties

Comfortabele droomcreaties

Door admin

Vakmanschap, passie en persoonlijke aandacht

Het in Alblasserdam gelegen kwaliteitsbedrijf Huisman Keuken & Sanitair staat voor vakmanschap, passie en persoonlijke aandacht, en dat al 85 jaar.  Anno 2020 zijn de tweede en derde generatie werkzaam binnen het familiebedrijf, dat een kwalitatief hoogwaardig en actueel aanbod voert. 

“Niet voor niets zijn we aangesloten bij The Kitchen Architects, keukens en badkamers die sfeer en kwaliteit ademen”, aldus Leonard Huisman. 

Maatwerk

In de ruime, sfeervolle en inspirerende showroom toont Huisman Keuken & Sanitair diverse stijlen: van warm landelijk tot modern, van eenvoudig tot luxe. Op basis van de wensen van de bezoekers verrassen de creatieve adviseurs van het familiebedrijf de klant met het ontwerp van hun droombadkamer of -keuken.

Creaties die niet alleen de gewenste uitstraling hebben, maar ook aansluiten bij de leefwijze van de opdrachtgevers. Toonbeelden van comfortabele schoonheid. Kwaliteitsvol maatwerk dat door vakmensen in de eigen werkplaats wordt gerealiseerd.

Huisman Keuken & Sanitair werkt uitsluitend samen met gecertificeerde en ervaren monteurs, die vervolgens zorgdragen voor een perfecte uitvoering.

Oog voor totaalplaatje

“In onze projecten passen onze vakkundige adviseurs louter A-merken toe, die het totaalplaatje kwalitatief en esthetisch verrijken”, aldus Leonard Huisman.

“Tijdens het gehele proces hebben onze klanten te maken met een en hetzelfde aanspreekpunt en zijn de onderlinge lijntjes dus kort. Door onze ruime ervaring en persoonlijke benadering sluit de uiteindelijke badkamer perfect aan bij de verwachtingen van de klant.”

Maak kennis met Huisman Keukens & Sanitair.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief