Home » Constance Lémuria Seychelles – Seychellen

Constance Lémuria Seychelles – Seychellen

Departures

Door Lisette Trinthamer

Allermooiste strand ter wereld

Op het prachtige eiland Praslin ligt dit fraaie resort, dat het summum is van luxe en comfort. Anse Georgette, een van de drie stranden van Constance Lémuria Seychelles, wordt beschouwd als een van de allermooiste ter wereld.

Sfeer van verfijnde elegantie

Het hoofdgebouw ligt tegen de heuvel en het zwembad strekt zich over drie niveaus uit naar zee. In een sfeer van verfijnde elegantie kunnen gasten hier relaxen en genieten van de fantastische service en cuisine.

Iedereen van jong tot oud geniet

In dit resort geniet iedereen; van de rust en luxe van de heerlijke Constance Spa & Sisley Spa of de spectaculaire 18e hole van de championship golfbaan tot de betoverende onderwaterwereld bij het rif.

Constance kidsclub

Ook de kleintjes, want zij vermaken zich in de leuke Constance kinderclub met tal van activiteiten. Aangesloten bij ‘The Leading Hotels of the World’.

Excellent lezers Extra:

Een fles wijn op de kamer bij aankomst. Een lunch per persoon per verblijf (max. € 40 per persoon, excl. drankjes).

Aanbieding:

Tot 30% korting op de kamerprijs bij verblijf van 1 november 2022 – 26 december 2023 (niet geldig van 26 dec 2022 – 4 jan 2023, min. verblijf 3 nachten). Korting varieert per reisperiode.

Voor meer informatie of reservering neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief