Home » Creëer een veilige werkomgeving

Creëer een veilige werkomgeving

Door admin

Effectief en veilig

U kunt uw werkplek weer laten renderen door plaatsing van glazen schermen. Een glasscherm van gehard glas straalt luxe uit, is duurzaam, hygiënisch, krast minder dan plastic en kan langere tijd mee.

Gezien de ontwikkelingen op het gebied van Corona en de verwachtingen en regels die de overheid elke branche gaat stellen ”“ hoe zij de veiligheid en hygiëne voor het personeel en de klanten gaat regelen ”“ zijn corona-schermen of kuch-schermen van gehard glas een duurzame en hygiënische oplossing.

Modulair en uitbreidbaar

Deze glasschermen zijn modulair en daarom voor meerdere toepassingen in te zetten. Of het nu gaat om een bureautafel, een restauranttafel, een sta-tafel of een vergadertafel deze glazen schermen kunnenop bestaand meubilair geplaatst worden en zorgen ervoor dat u met elkaar in gesprek kunt gaan met een hygiënisch glaspaneel tussen u en tafelgenoot.

U behoeft niet te boren of te lijmen; de schermen kunt u zonder dat u uw tafelblad beschadigt, plaatsen. De schermen zijn modulair en uitbreidbaar zodat voor elke maatvoering een passende oplossing gemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een doorgeef-opening onder het glas te maken.

Deze duurzame oplossing is eenvoudig te monteren, te plaatsen op bestaand meubilair en indien gewenst kunt u de schermen demonteren en opslaan voor toekomstig gebruik.

Specificaties

  • Met of zonder zij-glaspanelen
  • Keuzemogelijkheid lengte van de zij-liggers
  • Verschillende maatvoeringen van de zij-glaspanelen
  • Glasschermen in diverse maatvoeringen
  • Schermen kunnen gekoppeld worden aan elkaar

Maatwerk-schermen

Naast glasschermen voor standaard bureautafel-afmetingen 80 x 160 en 80 x 180 kunt u de maten opgeven zodat de maatwerk-schermen voor u kunnen worden samengesteld.

De glaspanelen-schermen worden in maatwerkpakketten voor u gereed gemaakt zodat u deze eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Open hier de folder!

Meer weten over Glaswandenspecialist / Glasspanel? Klik hier

Neem contact op!

E-mail | info@glaswandenspecialist.nl
Tel | + 31 (0) 492 218 948

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief