Home » DAMI collectie

DAMI collectie

DAMI | Luxury Interior

Door Veerle van Heertum

EMERALD Sidetable

De Emerald komt met haar statische en minimalistische uiterlijk in verschillende uitvoeringen met marmeren en python lederen bladen. Het frame is er in bruin messing metaallak of matzwarte poedercoating. Omdat detail en uniciteit hier de kroon spannen, is de Emerald verkrijgbaar in verschillende samenstellingen van deze materialen en kleuren. Mix en match geheel naar wens, zodat het perfect in uw interieur past en het totaalplaatje naar een hoger niveau tilt.

RUBY Sidetable

De Ruby is een bijzettafel uit de Dami Tafelcollectie waarin het edele gesteenten en het moderne design uitmuntend in elkaar passen. Het laat ronde vormen en strakke, rechte lijnen op een bijzondere manier met elkaar spelen. Ook de uiteenlopende materialen – bijvoorbeeld een Arrabescato marmeren blad met een Stone Soft Touch basis – vullen elkaar in de Ruby feilloos aan. Eén ding is zeker, deze bijzettafel complementeert ieder luxe interieurontwerp.

ZIRCON Coffee Table

De veelzijdige salontafel is vervaardigd uit klassiek marmer en ultra matt of high-gloss spuitwerk. De eyecatcher van deze tafel is de uitsnede van de marmeren hoek, deze zorgt voor een unieke twist. De Zircon salontafel doet zijn naam als edelsteen eer dankzij zijn betoverende binnenkant.

PEARL Coffee Table

De Pearl salontafel is een duidelijk en standvastig design. De perfecte combinatie van elegante vormen en luxe materialen maken het ontwerp uniek. De Pearl is verkrijgbaar in verschillende maten en kleur- en materiaalcombinaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Bronze Soft Touch lamellen in combinatie met een Grigio Orobico marmeren blad. Welke combinatie u ook kiest, de Pearl salontafel is er sowieso één uit duizenden.

Ontdek de vele vaardigheden van DAMI | Luxury Interior

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief