De badkamer als rustmoment

Ultieme ontspanning

De ervaring, bij badkamerspecialist Rutters & Smits, leert dat op het ogenblik steeds meer mensen kiezen voor luxe in hun badkamer. Waarin niet alleen functionaliteit vooropstaat, maar waar men ook kan ontspannen en relaxen. Hiervoor worden dan ook steeds meer kwalitatief excellente producten gebruikt.

Was de badkamer in vroegere dagen nog een echt ‘washok’, wordt deze vandaag de dag steeds meer een multifunctionele ruimte. Het is duidelijk dat de badkamer steeds meer een relaxruimte wordt.

Een ruimte om even tot rust te komen. Het formaat speelt hier eigenlijk geen rol. Ook in een kleine ruimte is deze sfeer te verwezenlijken. Is er geen plaats voor een ligbad en een douche, dan kiest men liever voor een luxe inloopdouche of een stoomcabine. Dit, in combinatie met een mooie wastafel en bijpassende tegels, zorgt voor een aangenaam en ontspannend verblijf.

Verder valt op dat er steeds meer digitale producten worden toegepast om het gemak te vergroten, denk hierbij aan televisie, tiptoets-bediening voor de douche en verlichte douche-elementen met lichttherapie. De komende jaren zullen we nog vaak versteld staan van wat er allemaal mogelijk is in de badkamer.

Met dank aan:

Rutters & Smits