Home » De ideale keuken? “Bij Boudewijn kan alles”

De ideale keuken? “Bij Boudewijn kan alles”

Boudewijn Hosmus

Door marketing
BoudewijnHosmus Keukenambacht | Kruiswijk 30| 1761 AR | Anna Pauwlona | 0223 520055 | info@boudewijnhosmus.nl | www.boudewijnhosmus.nl

Welke vorm de ruimte ook heeft, welke keukenopstelling u ook wenst, Boudewijn Hosmus Keukenambacht creëert uw gedroomde totaalplaatje. “Zelfs de bestaande vloer is prachtig aangepast langs de nieuwe contouren”, vertelt Fiona uit Amsterdam stralend. En wat te denken van dit slimme wijnrek!” 

Ze wijst naar de koelkast, een enorme MasterCool van Miele. De deur zwaait open naar links. “Om hier genoeg ruimte tot het raam te houden, bouwde Boudewijn een mooi verticaal wijnrek in. Veel beter dan een saai passtuk!” Dat is het grote voordeel van ambachtelijke, handgemaakte keukens: alles kan. Dus ook deze wand met een knik erin is geen probleem. Het levert een rustig beeld en veel werkruimte op.

Anders dan anders:essenhout 
Ian wilde graag een lichte houtsoort, maar geen eiken. Daarom is gekozen voor essenhout. Dit heeft een bijzondere, langgerekte nerf. Normaal gesproken is deze houtsoort vrij buigzaam, maar een stoomproces heeft dit eruit gehaald. Daarbij kreeg het ook een warmere kleur. Het resultaat: licht, fraai getekend en anders dan anders. Precies wat Ian wilde.  

Denken in oplossingen 
Het stijlvolle aanrechtblad is van composiet. Naast de spoelbak zijn waterafvoergootjes gefreesd. De kookplaat heeft bladafzuiging. De lucht gaat naar buiten via de kelder. Boudewijn vindt altijd een oplossing!” Dimbare spotjes in de onderste plank geven fijn werklicht. De tegels met goud, koper en metallic zwart geven het geheel een karaktervolle finishing touch. 

Ontzorgd van stukadoor tot styling 
Fiona is niet alleen superblij met het resultaat, maar ook met de samenwerking. “Boudewijn en zijn vrouw Ellen zetten al hun creativiteit in om jouw wensen waar te maken. Daarnaast zijn wij helemaal ontzorgd. De vloer, stukadoor, verlichting, styling: allemaal via Hosmus. Topteam!” 

Ontdek de vele vaardigheden van Boudewijn Hosmus

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief