Home » De keuken verdient een 10 met een griffel

De keuken verdient een 10 met een griffel

Door admin

Indrukwekkend

Toen het joviale echtpaar de luxe inspiratieruimte van Keukenzinnig binnenstapte, raakten ze niet alleen onder de indruk van de sfeer, de kwaliteit en de exclusieve keukenopstellingen, maar ook zeker van de hartelijkheid, kennis van zaken, kennis van zaken en het perfectionisme van eigenaar Raymond Engelbertink.

“Al snel bleek dat Keukenzinnig tot veel meer in staat is dan alleen het realiseren van prachtkeukens. Het vertrouwen in Raymond en zijn team was al direct zo groot, dat we hem vroegen om de complete inrichting van ons appartement voor zijn rekening te nemen. Van die keuze hebben we nog geen seconde spijt gehad”, vertelt het echtpaar aan het stijlvolle kookeiland dat als het kloppende hart van de woning geldt.

Royaal appartement

Het appartement onderging een grondige renovatie en doet in niets denken aan de ruimte bij de start van de samenwerking tussen het echtpaar en Keukenzinnig.

Alles, maar dan ook echt alles is onder handen genomen en vernieuwd. Van het leidingwerk en de bekabeling tot het stucwerk. Pas toen de basis klopte, kon aan de wederopbouw worden begonnen. Met dat ene grote doel aan de horizon: perfectie leveren.

“Bij de start van onze samenwerking heb ik het echtpaar beloofd dat ik het allermooiste en -beste interieur zou realiseren dat mogelijk is en daar heb ik me aan gehouden”, aldus keukenmeester en interieurdesigner Raymond Engelbertink.

“Natuurlijk hebben mijn vrouw en ik een eigen mening en hadden we onze eigen wensen en voorkeuren, maar het vertrouwen in Raymond was zo groot dat we hem vaak blindelings volgden. Een voorbeeld? Om in de keuken een behaaglijke temperatuur te bereiken, bleek dat we een extra verwarming in deze ruimte dienden te plaatsen.”

“Raymond vond dat we zo afbreuk deden aan de uitstraling van de keuken en besloot om vloerverwarming te laten plaatsen”, aldus de heer des huizes.

“Tijdens de bouw was Raymond bijna elke dag aanwezig en dan ontgaat hem niets. Ieder detail ziet hij. Is iets niet perfect afgewerkt, gebeurt het opnieuw. Het is echt een vakman die zich voor de volle honderd procent voor zijn opdrachtgevers inzet. Prachtig om mee te maken.”

Luxe maatwerkkeuken

Eyecatcher in het luxe appartement is de indrukwekkende maatwerkkeuken. Het boven de tegelvloer zwevende kookeiland vloeit over in de eettafel en is aan de onderzijde verrijkt met verlichting en een spiegelrand.

Op het werkblad paste Raymond het exclusieve product Dekton toe, de kookplaat is van het luxemerk BORA. De op maat gemaakte achterwand bestaat uit hout, glas en mozaïek. Boven de eettafel zorgt de verlichting voor een speels effect in de verder van apparatuur van

Miele voorziene keuken. In het verlengde van de keuken is de comfortabele living gesitueerd. De houten vloer en de door Raymond ontworpen haardpartij ”“ voorzien van een televisie ”“ zorgen hier voor warmte en sfeer. Ook de aan de woonkamer grenzende bureauruimte is door Raymond ontworpen.

Oase van rust

Het eindstation van de ontdekkingstocht door het luxe appartement is de door de bevlogen eigenaar van Keukenzinnig gecreëerde maatwerkbadkamer. Een oase van rust en comfort. De perfect in de ruimte geplaatste

Dekton-platen van maar liefst drie bij anderhalve meter geven de genietruimte een luxe karakter, terwijl de nisjes van mozaïek een leuke touch aan het geheel geven. Douchen doen de heer en vrouw des huizes onder een enorme regendouche. Zonnen doen ze eveneens onder de douche, want in de wand realiseerde Keukenzinnig een heuse zonnebank.

De bewoners afsluitend: “We zijn enorm blij met het eindresultaat. Of Raymond zich aan zijn belofte heeft gehouden? Absoluut! Dit voelt als thuis en we hoeven hier nooit meer weg.”

Fotografie: Patrick Meis.

Met dank aan keukenspecialist Keukenzinnig

Klik hier voor de showroom in Geleen …

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief