Home » De lounge chair als design kunstwerk

De lounge chair als design kunstwerk

Door admin

Loungen

Vermoeid thuiskomen na een lange dag werken? U kijkt ernaar uit om heerlijk tot rust te kunnen komen. Net zoals uw lichaam niet non-stop door kan gaan, hebben ook uw hersenen regelmatig ontspanning nodig.

Ontspanning is niet alleen fijn, het is belangrijk voor uw gezondheid. Even muziek opzetten de kracht doornemen en stilstaan bij de dag.

Investeer in uw ontspanning

Uit onderzoek blijkt dat een derde van de Nederlanders zich thuis te weinig kan ontspannen. Investeer daarom in jouw eigen lounge chair, een plek in huis die alleen voor jou is. Waar u na een lange dag werken in kan ploffen met een glas whiskey en even tot rust kan komen. Of vanuit waar u het perfecte zicht hebt om ongestoord tv te kijken. Of waar u op zondag de krant kan lezen met een kop espresso-koffie. Kortom: een stoel die perfect zit en waarin u maximaal kan ontspannen.

Onderscheidend comfort

De lounge chair is een design kunstwerk in het interieur en onderscheidt zich in comfort. Juist vrij in de ruimte komt hij tot zijn recht. De achterkant van de fauteuil maakt namelijk het verschil door het stoere tuigleer. Maak daarom kennis met de Grey7 GJ001 – Lounge chair, een dutch design fauteuil die verrast door evenwicht en contrast. Dat is precies waar de ontwerpers Grand&Johnson voor staan.

Bijzondere design fauteuil

Het juiste zitcomfort in combinatie met de strakke lijnen, het houtwerk, de zachte stof en tuigleer van bijzonder hoge kwaliteit maken dit tot een unieke design fauteuil. Niets is aan het toeval overgelaten en dat maakt de fauteuil van alle kanten prachtig.

Naast de geselecteerde stof is de dutch design fauteuil verkrijgbaar in talloze andere kleuren stof en ook in leer. Uiteraard adviseren de vakspecialisten van Grey7 in onze showroom.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze professional Grey7. 

Neem contact op voor passend en deskundig advies!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief