De nieuwste keukentechnologie

Gecombineerde, traditionele ambacht

Passie voor het ambacht, voor het creëren van stijlvolle keukenperfectie. En dat al sinds 1683. De luxe producten van Gaggenau – het exclusieve inbouwmerk met een compleet assortiment keukeninbouwapparaten – worden voor een groot deel met de hand gemaakt en gecontroleerd.

“Het werk dat wij nu doen is gebaseerd op jarenlange ervaring van generaties van ambachtslieden”, zegt Piet-Jan van der Meijs, rayon manager bij Gaggenau

Het meermaals met iF DESIGN AWARDS bekroonde merk maakt niet alleen naam met hoogwaardige inbouwapparatuur, maar ook met de rol als innoverende pionier.

Zo introduceerde Gaggenau in 1999 als allereerste luxemerk een combi-stoomoven in de privékeuken en zette hiermee een geheel nieuwe trend. Dit jaar lanceert Gaggenau een nieuwe generatie combi-stoomovens in de 200 en 400 serie die

uitblinken door innovaties op het gebied van techniek, design en prestaties. Onlangs is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging ook geheel vernieuwd en onderscheiden met het prestigieuze iF DESIGN AWARD.

Op de grote Flex inductiezones is ruimte genoeg voor grote pannen, een braadslede en zelfs een teppanyaki, je kunt ze allemaal probleemloos gebruiken. En de kookgeuren? Die zijn verdwenen.

Ervaar het!

Naast de hierboven genoemde apparaten maakt Gaggenau tevens indrukwekkende koelapparaten, waaronder wijnklimaatkasten om delicate wijnen onder de juiste omstandigheden te bewaren.

Bent u enthousiast geworden en wilt u de exclusieve keukenapparatuur van Gaggenau zelf ervaren? Dat kan in Gaggenau’s prachtige flagship showroom in Hoofddorp, nabij Amsterdam. Hier worden ook regelmatig kookdemo’s gegeven die u gratis kunt bijwonen.

Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp.

De Design Award 2020.

Meer informatie over Gaggenau? Klik hier!