Home » Dé partner voor een lichtadvies op maat

Dé partner voor een lichtadvies op maat

Door admin

Vakmanschap

De jarenlange ervaring, de aanwezige creativiteit, kennis en kunde en het hoogwaardige assortiment verlichtingsarmaturen maakt dat Paardekooperhulst zich onderscheidt met lichtadvies op maat.

“Als ik mensen vraag wat het budget is voor de verlichting in de nieuwbouwwoning of de gekochte woning, geven sommigen al aan dat er geen budget voor is vrijgemaakt. Maar het is toch zonde dat je fraaie en peperdure keuken niet of slecht is verlicht? Met de juiste verlichting laat je een ruimte stralen. je voegt sfeer en warmte toe”, aldus Ton Paardekooper, eigenaar van het kwaliteitsbedrijf.

Hij vervolgt: “Het wordt vaak onderschat wat je met een goed en passend lichtplan kunt bereiken.”

Veelzijdigheid in combinatie met luxe

Paardekooper-hulst is merkonafhankelijk, waardoor ze voor elke woning en opdrachtgever de perfect passende armatuur kunnen toepassen. naast het veelzijdige assortiment van binnenverlichting voert het bedrijf eveneens een ruim aanbod van buitenverlichting in diverse stijlen.

“Mensen zijn bij ons van harte welkom voor de aankoop van een bureaulamp of leesverlichting naast een bank, maar veel vaker worden we ingeschakeld om een passend lichtplan op maat te maken. betreft het een bestaande woning waarin de juiste sfeer ontbreekt, dan gaan we voor een lichtadvies op locatie en bekijken we welke armaturen bij het geheel passen.

Optimale lichtopbrengst

“Daarnaast zorgen we ook dat de lichtopbrengst optimaal is. In het geval van een nieuwbouw of verbouw van de woning is het raadzaam om in vroegtijdig stadium gebruik te maken van de kennis van één van onze lichtarchitecten.

“Met onze expertise maken wij aan de hand van de bouwtekeningen en de wensen van de opdrachtgevers een spannend totaalplan, welke aansluit bij de stijl van het interieur, de uitstraling van het pand en vooral bij de specifieke wensen van de opdrachtgever.”

Laat u inspireren door Paardekoper Hulst.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief