Home » De perfecte basis van elk interieur

De perfecte basis van elk interieur

Door niek@excellentmagazine.nl

Binnenstappen in de vernieuwde showroom van familiebedrijf Solo Gietvloeren is als binnenstappen in de lobby van een trendy hotel. De stijlvolle inspiratieruimte toont de vele mogelijkheden die het bedrijf biedt én de kracht van kwaliteitsvolle gietvloeren.

“Een naadloze gietvloer zorgt voor een rustig geheel. Hij heeft een sereen karakter, vergroot de ruimte en versterkt de rest van het interieur. Zie het als een stijlvol canvas, waarop het interieur kan stralen”, geeft Robbert Ter Wielen aan, die samen met vader en broers Berry sr., Berry jr. en Ronald de drijvende kracht achter Solo Gietvloeren is. “De in houten latjes uitgevoerde bar in onze belevingsruimte is daar een mooi voorbeeld van. De bar komt prachtig tot zijn recht in de ruimte, veel meer dan wanneer het object op een houten vloer zou zijn geplaatst.”

In de luxe en sfeervolle inspiratieruimte paste het kwaliteitsbedrijf de Solo Life en One (PU- gietvloeren) en de Solo Betonfloor (cementgebonden mineralen) in diverse structuren en kleurschakeringen toe. De getoonde stalen aan de muren geven de vele kleurmogelijkheden weer. “Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar welke vloer en welke kleur het best aansluit bij hun wensen en hun interieur”, aldus Robbert.

“Meer dan 35 jaar ervaring. Dat is iets waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. Wij doen dit al jaren met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat. Het traject van a tot z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen, is het mooiste dat er is.”

Solo Gietvloeren
De Hofstede 59
4033 BV, Lienden
Tel: 0344-602876
info@sologietvloeren.nl 
www.sologietvloeren.nl
Instagram: @Sologietvloeren
Pinterest: Sologietvloeren

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief