Home » De perfecte haard

De perfecte haard

Door admin

Maestro 75 tall

De Maestro 75 Tunnel Tall Eco Wave is de perfecte roomdivider met aan 2 zijden zicht op het vuur. Door het hoge glasraam haalt u de ultieme vuurbeleving in huis. 

In elke seizoen kunt u genieten van de haard doordat u kunt kiezen uit verschillende vlamhoogtes, warmteafgifte en een inschakelbaar LED gloeibed. Deze haard heef een zeer hoog rendement dus zuinig in gebruik. 

Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! 

Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaasgas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slimgeschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. 

DRU

DRU werd in 1754 opgericht en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Naast kwaliteit wordt er ook veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Dit is te zien in het toonaangevende assortiment van DRU in haarden en kachels. 

Zo biedt DRU een prachtig assortiment aan in gashaarden, een gemakkelijke en gezellige warmtebron. Of nu kiest voor een front, tunnel, tweezijdig of driezijdige haard, het is altijd heerlijk thuiskomen na een lange dag. Met één druk op de knop creëert u snel een knusse sfeer en warmte in de woning.

Een warmtebron die perfect past in ons drukke leven. Bovendien is de gashaard een prachtige eyecatcher voor in de woonkamer, eetkamer of keuken. Een gashaard geeft uw interieur iets extra”s, wat uw woonstijl ook is.

Mogelijkheden

Heeft u geen gasaansluiting, maar wilt u graag een haard die eenvoudig te bedienen is en warmte en sfeer brengt in uw woning op de plekken waar het nodig is?

Het overgrote deel van het assortiment haarden is te verkrijgen in een versie die geschikt is voor flessengas, zoals propaan en butaan. Een bestaande (aard)gas haard kan zelfs worden omgebouwd tot een haard op flessengas.

Bekijk het complete assortiment van Van der Pluijm Haard & Schouw.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief