Home » Dé ultieme wijnkelder met stalen pui

Dé ultieme wijnkelder met stalen pui

Door admin

Kelder met stalen pui

Dé ultieme wijnkelder, zou die bestaan? Deze villa in Blaricum komt in ieder geval zeker in aanmerking. De chique woning heeft een prachtige kelder waarin De Rooy Metaaldesign een stalen pui geplaatst heeft.

Ook hebben ze verschillende andere onderdelen in de wijnkelder geproduceerd. Zo hebben ze onder meer de stijlvolle wijntafels, flessenkast aan de wand en de flessenrekken aan de stalen pui geplaatst, allen elementen die deze kelder uniek maken en het karakter van de woning versterken.

Perfecte aanvulling

Verborgen in de kelder ligt het absolute hoogtepunt van de villa: een wijnkelder voor de échte wijnliefhebber. Hier heeft De Rooy Metaaldesign een stalen taatsdeur met vaste panelen geplaatst. Naast de uiterst mooie wijnkelder heeft De Rooy Metaaldesign ook in de rest van de villa verschillende taatsdeuren geplaatst.

Deze taatsdeuren hebben een Rietveld vlakverdeling zijn voorzien van een Hoekgreep. De stalen deuren in deze woning zijn afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating van antraciet en zwart (RAL 9017). Het resultaat van deze keuze is prachtig en sluit perfect aan bij de houten elementen en de robuuste muren in de woning

Laat u inspireren door De Rooy Metaaldesign.

Klik hier voor meer informatie over de vakspecialist

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief