De vakantiebestemmingen voor 2020

Toe aan een luxe vakantie?

Nog even en de vakantietijd breekt weer aan. Tijd om te ontsnappen aan het gehaaste leven in Nederland, en om te genieten van welverdiende luxe vakantie. Iedereen heeft een andere definitie van ‘luxe’ en ieders ideale vakantie zal er anders uitzien. Toch zijn we het over één ding vaak eens: luxe vakanties zijn duur.

Toch is het tegenwoordig mogelijk om voor een klein prijsje te genieten van weldadige luxe. Dit komt onder andere doordat vliegen steeds goedkoper wordt, maar ook doordat hotels steeds sterker met elkaar aan het concurreren zijn. Hierdoor worden chique hotelkamers en luxe villa’s voor steeds lagere prijzen aangeboden. Bent u benieuwd naar dé luxe vakantiebestemmingen voor 2020? Hieronder vindt onze top 3.

Ibiza: Veelzijdig en exclusief

Hippe beachclubs, jetsetters en nachtenlang dansen op de beats van internationaal bekende DJ’s. Allemaal dingen die u waarschijnlijk associeert met het Spaanse eiland Ibiza. U kunt inderdaad eindeloos feesten en u vergapen aan de extravagante luxe die de jetset zo enthousiast propageert.

Toch heeft het eiland nog veel meer te bieden. Huur bijvoorbeeld eens een auto en ga op zoek naar verlaten strandjes. Of bezoek de oude stadskern van het stadje Dalt vila, waar u eindeloos kunt slenteren door smalle straatjes. Vergeet ook de hippiemarkt van Las Dalias niet. Hier kunt u fantastische handgemaakte sieraden vinden. Uniek en betaalbaar!

Verschillende vliegmaatschappijen kunnen u in een paar uur naar het kleurrijke Ibiza brengen. Tip: door met alleen handbagage te vliegen kunt u veel geld besparen. Bij Bagageonline vindt u verschillende reistassen die mee mogen als handbagage. Met een goedgekeurde carry-on van bagageonline bent u er zeker van dat u zó door kunt lopen bij de Check-in!

Santorini: Eindeloze luxe met uitzicht op zee

Het griekse eiland Santorini wordt ook wel ‘het Ibiza van Griekenland’ genoemd. Niet vanwege het bruisende nachtleven op het eiland, maar vanwege de vele luxe hotels en andere chique vakantieverblijven die er te vinden zijn.

Veel van de hotels op Santorini hebben een echte wow-factor. Dit komt mede door de ligging en de vorm van het eiland. Kenmerkend voor Santorini is namelijk een grote komvormige vulkaankrater die aan de westkant van het eiland te vinden is.

Veel van de hotels op Santorini zijn gevestigd aan de rand van deze krater en hebben een fantastisch uitzicht over zee. Bestel maar vast een cocktail en ga lekker loungen bij de infinity pool. Spectaculaire foto’s gegarandeerd!

Mauritius: hemels paradijs op aarde

Zoekt u een luxe bestemming met parelwitte stranden, maar wilt u ook cultuursnuiven en ronddwalen in weelderige groene natuur? Dan is Mauritius dé bestemming voor u.

Op Mauritius vindt u vele super-de-luxe hotels, gezellige kleine dorpjes en groene wouden om uzelf in te verliezen. De bevolking is daarnaast erg gastvrij. De Mauritianen zullen u graag meenemen naar de bijzonderste plekken. Ook leuk: maak een luxe zeiltocht op een catamaran. Wellicht spot u zelfs walvissen en dolfijnen!