Home » De voordelen van een urinoir

De voordelen van een urinoir

Door admin

Stijlvol en praktisch

Denkt u aan de inrichting van een badkamer, dan denkt de gemiddelde persoon direct aan een douche en een toilet. Een optie die veel mensen niet meenemen bij de inrichting van de badkamer, is de optie voor een urinoir. Simpelweg omdat men denkt dat een urinoir thuishoort in een café of een restaurant. Maar waarom zou u zo”n stijlvol en handig urinoir niet gewoon thuis ophangen?

Door te kiezen voor een andere kleur dan wit maakt u nog meer een statement in uw badkamer. Een zwarte urinoir is een fantastische mannelijke en stijlvolle toevoeging aan uw luxueuze badkamer.

Gemakken van een urinoir

Geeft u mannelijkheid een beetje extra aandacht, en ga voor een urinoir in de badkamer of in het toilet. Deze stijlvolle toevoeging heeft tal van voordelen, vanzelfsprekend vooral voor mannen. Het eerste voordeel is, dat een urinoir maar weinig ruimte inneemt. Dat betekent dat hij met gemak in de meeste badkamers te plaatsen is.

Daarnaast heeft het nog een groot voordeel. Iedere man kent het probleem van een vieze toilet bril bij een normale wc. Dit probleem heeft u niet meer bij een urinoir, waardoor uw toilet én uw urinoir aangenaam fris en schoon blijven. Het laatste voordeel van een urinoir hoeft bijna niet genoemd te worden, maar toch noemen we het even ”“ het grote gemak van staand plassen.

Gekleurd urinoir

Wie dacht dat een bidet altijd wit is van kleur heeft het helemaal mis. Wat de meeste mensen niet weten, is dat wc”s en urinoirs in tal van andere kleuren verkrijgbaar zijn. Tegenwoordig gaan we dan misschien wel massaal voor de witte variant, maar dat is eigenlijk jammer. Vroeger was een kleurtje in de badkamer al helemaal hip ”“ van roze en blauw tot aan mintgroen.

Het gebruik van kleuren voor sanitair in de badkamer is helemaal terug van weggeweest. Een roze urinoir is, of een donkerblauw urinoir is weer gewoon verkrijgbaar. Of ga voor een zwarte wc, en geeft uw badkamer een extra stijlvolle touch. Combineer uw zwarte urinoir met een zwart wandcloset en uw badkamer heeft direct een prachtige en luxe uitstraling. Met al die luxe bent u straks niet meer weg te slaan uit de badkamer!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief