Home » de Wijnbeurs

de Wijnbeurs

Door Aty Verschuren

Drie jaar op rij als beste geselecteerd

De Susumaniello van Massimo Firelli, die inmiddels voor de derde keer op rij werd verkozen tot beste Susumaniello van het jaar! Want in de blinde finale proeverij van de beste Susumaniello’s van 2020, was Massimo Firelli wederom de winnaar. En werd met 18,5/20 punten uitgeroepen tot dé Susumaniello van de rijke oogst 2020! Susumaniello is één van de meest zeldzame druivensoorten ter wereld. Nu voor slechts € 8,99 per fles!

Naast de sensationele krachtige Susumaniello, hebben we speciaal voor u ook de Pinot Grigio Rosé uit Sicilië. Geniet ervan!

Wijn bestellen bij de Wijnbeurs
Wijn bestellen is één van de leukste dingen om te doen. Bij de Wijnbeurs begrijpen we dat maar al te goed. Daarom proberen we om het bestellen van wijn op onze website zo eenvoudig mogelijk te maken. Een uitgebreid team van wijnprofessionals is elke dag op zoek naar de mooiste wijnen. Scoort een wijn hierbij niet uitmuntend? Dan komt die er bij de Wijnbeurs niet in. Zo weet u zeker dat u altijd een goed glas wijn in handen heeft. Maar de Wijnbeurs biedt nog veel meer! Zo kunt u gebruik maken van onze wijnservice, kunt u deelnemen aan het unieke concept het Vatencollectief én organiseren we regelmatig proeverijen. Kortom, de Wijnbeurs is hét adres voor de echte wijnliefhebber!

Voor meer informatie:

de Wijnbeurs

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief