Home » Design banken by Bertram Beerbaum

Design banken by Bertram Beerbaum

Door admin

Banken op maat

Op zoek naar een nieuwe bank en uw perfecte match nog niet gevonden? Het is niet altijd makkelijk om de ideale bank te vinden, want of u nou een bankt zoekt om lekker met de hele familie op te genieten of juist helemaal tot rust komen, een bank is een bepalende keuze voor uw interieur.

Belangrijk meubelstuk

De bank wordt vaak gezien als het meest belangrijke meubelstuk in een interieur. Een bank is multifunctioneel. U kunt erop zitten of ondertussen TV kijken, lezen of relaxen. Daarom is het niet alleen belangrijk dat een bank een mooie uitstraling heeft, maar ook heerlijke comfortabel aanvoelt. Kies daarom voor hoge kwaliteit stoffen en vakmanschap.

Maak een statement

Het design van Grey7 brengt jouw woonkamer tot leven. Ze maken een statement in de ruimte. Grey7 verzekert u dat als u eenmaal op de banken plaatst neemt, u er niet meer vanaf wilt komen.

Wacht niet langer en verwen u zelf met één van de design banken, die geheel naar uw wensen aan kunnen worden gepast.

Realiseer uw eigen design bank

De banken uit de collectie van Grey7 vervullen al uw wensen. Stel de bank samen op de manier die geheel bij u past. Een design bank waar u niet meer op uit gekeken raakt.

Kies uit sofa’s loveseats en chaise longues. Speel met verschillende elementen – middle, leftstide, rightside en corner- en realiseer uw eigen design bank. Gaat u voor een stoere look of kiest u juist voor zachte kleuren en materialen?

Aan te vullen met extra elementen, zoals een pouffe, om de bank nog relaxter te maken.

Bekijk een greep uit de bankencollectie by Betram Beerbaum en doe inspiratie op! 

Graag verwijzen wij u naar onze professional Grey7. 

De vakspecialisten van Grey7 staan u graag te woord.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief