Home » Design van een hoog niveau

Design van een hoog niveau

Door admin

Innovatieve ontwikkeling

De innovatieve kookveldafzuiging BORA Pure is een klasse apart en perfect geschikt voor elke keuken. Met deze ontwikkeling is BORA Pure een mijlpaal in de geschiedenis van BORA. De afzuiging is beschikbaar in 6 kleuren.

Deze indrukwekkende eyecatcher in het midden legt een individueel accent in de keuken. Zo kunnen persoonlijke voorkeuren in iedere keuken worden geïntegreerd.

Automatische regeling

Een andere functionele highlight is de automatische regeling van de afzuiging. Het afzuigvermogen wordt automatisch geregeld op basis van het huidige kookgedrag.

Zo blijft er meer tijd over om te koken en hoef je niet voortdurend de motor handmatig te regelen. Het minimalistische inductiekookveld biedt plaats aan maximaal vier pannen tot 24 cm.

Stil, maar toch modern

BORA Pure is ook op hoge vermogensniveaus uiterst stil: dankzij de nieuwe kookveldtechnologie de geoptimaliseerde en gepatenteerde luchtgeleiding in het apparaat zelf en het gebruik van een stille, moderne motor werkt BORA Pure ook op hoge vermogensniveaus stil. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken worden niet verstoord.

Groot gemak

BORA Pure overtuigt met zijn hoogwaardige materialen, zoals glaskeramiek van SCHOTT®, en zijn hoogstaande afwerking en is verkrijgbaar als versie met luchtafvoer of recirculatie. Dankzij het dunne ontwerp en het geïntegreerde recirculatiefilter blijft er maximale opbergruimte over. Veel plaats dus voor keukengerei, wat vooral in kleine keukens een enorm voordeel is.

Verdere kenmerken van deze BORA ontwikkeling, waarin geen standaardcomponenten zijn geïnstalleerd: een vetfilter met geïntegreerde vetopvangbak, een uiterst eenvoudig montageconcept en een groot onderhoudsgemak.

BORA Pure is verkrijgbaar bij gecertificeerde BORA partners in de volgende kleuren: All Black (als basisvariant), greige, oranje, rood, jade en blauw ”“ geheel naar keuze ook individueel verwisselbaar.

Meer informatie over Bora? Klik hier 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief